Kuş Forumları > Kuş İlanlar
*SÜPER* MUHABBET KUŞU ARAYANLAR BURAYA...((resimli))
GÜVEN KUŞ CENNETİ
TOPTAN EVCİL SATIŞ MERKEZİ
toptan evcil papagan ve evcil her türlü egzotik kuş çeşitleri, TOPTAN VE DAHA UYGUN FİYATA muhabbet, papağan, kanarya, cennet, sultan, saka, timeh,lako, uzunkuyruk cennet, Avrupa kumrusu ve daha neler neler. En uygun fiyatlarla? Biz sizin isteklerinize cevap verebiliriz? İrtibat kurun görüşelim? İyi günler ...
MUHABBET KUŞULARININ ALMAZİSTEYEN ARKADAŞLAR RESİMLERİ ALTTADIR..DAHA FAZLA AYRINTI VE BİLGİ İÇİN ALICILAR BİZİMLE İRTİBAT KURARLARSA YARDIMCI OLABİLİRİZ..
GÜVEN KUŞ CENNETİ
M.MURAT ARKIN
cep:05.448.038.543 tel:03.262.134.252
TÜCCAR ÇARŞISI NO:23
HATAY/ANTAKYA
[email protected]
[email protected]
35 yıllık hizmet kalitesi ve güvencesiyle sizlerle
BİZİ ŞEHRİNİZDEKİ PETSHOPLARA SORABİLİRSİNİZ...
SLM ŞUAN ORDAYSINIZ HEMEN YANIT VERİRSENİZ SEVİNİRİM EĞER ELİNİZDE TEPELİ TÜRLERİNDEN VARSA İLGİLENİRİM AMA RESİM YOLLAMALISINIZ MUTLAKA BEN ADANADAYIM ALMAK SORUN OLMAZ
bana [email protected] dan maille yada msn ile ulaşabilirsiniz yada 05444709321 den ulaişabilirsiniz mutlaka cevap bekliyorum cevabı buraya değil de verdiğim adres yada utelefone yaparsanız sevinirim ama redim çomk önemli
tepeli muhabbet kuşu malesef şuanda elimizde bulunmamaktadır...
slm ben izmirde oturuyorum kuşların fiyatlarını öğrenebilirmiyim
sevgili arkadaşlar kuş fiyatlarını burada sizlere veremiyoruz bizlere ulaşa bilmek için mms veya csmlerle ulaşa bilirsiniz
merhaba bir arkadaş fiat sormuştu burada neden fiat vermiyorsunuz teşekkürler
ben ankaradayım ankaraya kuşları güvenli bir şekilde kuşa zarar gelmeden gönderebiliyormusunuz saf beyaz muhabbet kuşunuz varmı fiyatı ne kadar saygılarımla...
merhaba ben erzurumda bir akvaryumcuyum. (yakamoz akv.) kuşlarımı güven kuş cennetinden alıyorum. sözlerine güvenilir insanlar.saglıklı kuş gönderiyorlar. ayrıca söz verdikleri saatte göndermiş oluyorlar.eger kuş almak istiyorsanız tavsiye ederim. güven kuş cennetine teşekkürler. 0442 235 31 94