Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

uzun tüylü bi yavrucuk... cok sey mi istiyorummm (IST-avr) - 2.sayfa

mrb, ırkı farketmez, uzun tüylü (cinsiyeti farketmez)bir yavru kedi arıyorum. Kendine ait bir odası dahi olacak. ailemle yaşıyorum. Dolayısıyla ne h.sonları, ne de mesai saatlerinde aç, susuz kalmayacak... Sevgi dolu evimizi neşeye boğacak, tabii biz de onu sevgiye... ücretsiz arıyorum cins kedi sahipleri sürekli bu sevgiye para biçiyor. Makul bi şey isterseniz sizlerle anlaşabiliriz. İlginiz için çok teşekkürler

img

alv_ins

19 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hala yavru bi kedi arıomusun acaba? şu anda evimde sahibi tarafından sütten kesilince sokağa atılan 2 aylık erkek bir kedi var çok oyuncu bi kedi :) tuvalet eğitimi var, parazit ve pire aşılarını oldu..eğer ilgilenirsen [email protected] dan bana ulaşabilirsin..

img

pirci

18 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bendede çok şirin bebekler var hele bir tanesi pufidik tuvalet eğitimide tamam mamayada başladı ilgilenirseniz resminide yollarım [email protected]

img

mestoş

18 yıl 10 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

8 tane iki aylık bakımlı, topaç gibi kedi yavrum var ilgilenirseniz 536 276 00 20 hiç bir ücret istemiyorum iyi bakılsın yeter

img

saintlauren

18 yıl 9 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2 aylık sağlıklı ve bakımlı kedımın yavruları var beyaz renk hakım sarı ve grı beneklı maıl adresınıze resimlerini yollayabılırım ı[email protected]

img

buketden

18 yıl 9 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrhb, kedimin 4 yavrusuna yuva arıyorum 2 aylık çok sağlıklıve wc eğitimli dişi kedımız beyaz hakım sarı ve grı beneklı diğer erkekler beyaz renkli grı beneklı mail adresinize resimlerini yollayabılırım irtıbat [email protected]

img

buketden

18 yıl 9 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ