arkadasım kapak ıkı parca her ıkı kısımdada ıkı tane grolux lamba doselı yan yana daha 3 tane bıle alır yanına yanı cok rahat sıgdı senın ıstedıgın sekılde satamam gerı kalan parcalar bana yaramaz motor falan harıc kosebent,lamba,kapak olarak verebılırım oda son 400 olur naklıye sorun degılakvaryum cok saglam
hoca bidakka ya sen neyaptin 480lt akvaryum kapaklar benim hosuma gitmedi,kosebent dedigin camlarin kenarlarindaki cercevelermi,benim bildigim kosebent kalin olur 3x3 4x4 kosebent vardir 3mm kalinliktir ya demirci ve mobilyaci adamim az cok anlarim ne malzeme kac para bak ben sana sole diim 150x50x60 bi akvaryum 450lt daha pazarlik yapmadim pesin iskonto demedim 277ytl komple kapali kapak sifir bu akvaryum akvaryumcunun fiati lambalara gelince praktikere git 1metre akvaryum florasani 10ytl balast starter fisiyle techizat florasan basina 5-6ytl hoca kac florasan konacaksa sen hesapla en kotu sartlarda olsun olsun 320ytl ye mal olsun 3 florasan ile sen tekrar bi dusun bence ha yanlis anlama ben sadece sana soluorum bu fiat bana gore pahalli neyse kendine ii bak sana hayirli isler
arkadasım ben sana sole anlatayım akvaryumun etrafı 4*4 kalınlıgında kosebent hemde o dandık ıncelerden degıl akvaryumcunun sana verdıgı fıyatata bu kesınlıkle yoktur sonra akvaryum 10mm degıl 12mm cam dan yapılmıstır yanı senın bu fıyata yaptıracagım bır akvaryumda olması ımkansız ve benım akvaryumun hertarafı kusaklı kacırması ımkansız bunları sadece bılgın olsun dıye soyledım cunkı bu gun akvaryuma bakmaya gelecekler yanı satıyorum ama sana tavsıyem akvaryum alırken bunlara dıkkat et 450 lt bır akvaryumu ıyı bır akvaryumcu hayyatta 10mm camdan yapmaz...
arkadasim akvaryumcudan geldim simdi 150x50x60 10mm camdan atkili adam zaten bu boyut uzerindeki akvaryum 10mmden olmas 15mm yapariz dio kapakli 265ytl cama cam 235ytl adamlar garanti verio bu mm cam ve bu boyutlardaki akvaryuma cevrelerine kosebent donmen sacma olmus ama sehpa yaparsan kosebentten bisey demem ha sana dedigim gibi 3 florasan balastli 45ytl 310ytl sifir akvaryum ona camda kestiririm asentiondan buhar cami nakliyede adamlardan al sana akvaryum,sana sunu diim bi akvaryumcu araciligi ile birol beyin imal edebilecegi ve garanti verecegi akvaryum fiati aldim ve akvaryum boyutu 160x70x60 cam kalinlik 10mm haberin olsun ha ben sana cevap yazayim dedim sana hayirli olsun akvaryumu satiomussun kendine ii bak ii gunler hayirli isler
akadaslar akvaryum halen durmakta ısteyen olursa verecegım....
selam arkadaslar ılan yalnıs anlasılmaya basladı ılan asagıdakı gıbıdır 165*45*65 olculerınde akvaryum full tesısat motorlar dagıl balıklar ıse kalanlar sunlar 25 cm 5 adet astronot 4 tanesı albıno 1adet 35 cm kadar tımsah balıgı 2 adet 13-15 cm kadar natterı pıranha 3 adet 15-17 cm kadar pacu pıranha hepsı bırden 600ytl olur ısteyene sadece balılarda ayrı ayrı verılebılır fakat balıklar satılmadan akvaryum tek basına verılmeyecektır
walla hoca sana sadece akvaryum dedim ama sen uygun fiat vermedin gene sen bilirsin hayirli isler kolay gelsin sana bi ara bornowaya gelmistim sana tel acar bakardim bi ugrardim ama ha sey dicem peki su senin dis filtreler ne kadar sacem 1000 hic duymadim onu bide atman f3 var bunlarin fiati nedir ve kac lt saat yapio icindeki malzemeleri yazarsan sevinirim
selam arkadasım sacem 1000 ehaım 1000 ayarında cok kalıtelı bır motor ama atman f3 ıcın cok ıyı bır motor dıyemem daha yenı aldım ve dedıgım gıbı balıkları satmadan hıc bır parca tektek satılmayacaktır. zaten cok para ıstemıyorum komple 600 dedım bana malıyetı 1 mılyarı gecmıstı
arkadasim sen bilirsin ozaman sana hayirli isler eger baliklari satarsan 2 ayri filtre icin fiat verirsen sevinirim ama cok uygun bi fiat olacagini sanmiorum mal senin sen istedigin fiati verirsin neyse kendine ii bak kolay gelsin