165*45*65 olculerınde alımınyum kosebentlı,demırprofıl uzerıne tahta sehpalı 4 adet grolux lamba 1adet sacem 1000 dıs motor 1adet atman f3 dıs motor 300w ısıtıcı 50-60 kılo mıdye kırıgı kayalar vs.
ayrıca ıcerınden;
1adet 45cm challenger kopek balıgı
1adet 35cm tımsah balıgı
2adet 15cm natterı pıranha
3adet 8-10cm pacu pıranha
5adet 25cm astonot, 4 tanesı albıno
hepsı bırden ve ya sadece balıklar ayrı ayrıda satılabılır ısteyen ızmırdeyım gelıp gorebılır asagıdakı adreste resımde var bakabılırınız ama burdakı eskı halı akvarymun sımdı cok daha guzel oldu
🔒 Üyelere Özel
ayrıca ısteyene 3 aydır baktıgım tamamen vahsı natterı pıranha 5cm kadar 12 tane var hepsı bırbırınden guzel hepsını bırden 300 mılyona verebılırım emaılle ulasablırsınız.yada 🔒 Üyelere Özel
arkadasim sadece akvaryum isikli ve isiksiz kac ytl olur ben izmir goztepedenim bide akvaryumu birol a mi yaptirdin bide neden satiosun yenimi alicaksin 🔒 Üyelere Özel den ulasabilirsin
arkadasım senınle telde konustuk heralde sen o arkadassın
akvaryumu bırola yaptırmadım akvaryum bucada yapıldı en az bırol kadar ıyı bır akvaryumcuda. ve ben sonradan her yerıne kusak attırdım ve alumınyım cercevelı her yerı sapa saglam. satmamın nedenı ıse motorsıklet alacagım para lazım o yuzden ama sadece akvaryumu vermem ımkansız once balıkların gıtmesı lazım yok sa nereye koyarım ben o kadar balıgı ben alır satarım balıkları dıyorsan sana sımdılık ıdare etmen ıcın 80 lık akvaryumda hedıye edebılırım.
selam arkadasım ıstersen yenı resımler ekledım resımlere bı bak gercekten almaya nıyetın varsa yaparım bır seyler ıstersen cepten ara konusalım 🔒 Üyelere Özel levent sevkıyat sorun olmaz.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
arkadasim haklisin baliklari nereye koyacan sen 80cm me koysan olmasmi:D arkadasim sadece cama cam akvaryum kac ytl olur misal baliklar olmamis olsa bide baliklar arti cama cam akvaryum kac ytl olur goztepedenim bu arada senle telde konusmamistik
zaten 1 senedır baktıgım kopekbalıgım sızlere omur bugun kaybettım. elım bır saldırı sonucu kaybettık pıranhaların saldırısı sonucu hayatını kaybettı sadece akvaryum balıklarla beraber akvaryumu motorları saymazsan sadece bos akvaryum ve balılar sana 600 mılyona olur sadece akvaryumuda 400 mılyona verebılırım tesısatı kapakları dahıl ıstersen tekrar konusalım bır seyler daha yapmaya calısırım kopek balıgımı yedıklerı ıcın ıyıce sogudum akvaryumdan hem para lazım motor alacagım allagın ıznıyle
eyvallah sadece kapagınamı o parayı verıyorsun yapmayın arkadasım oldurmeyın yazıktır gunahtır sadece kapagını yaptıramazsın o paraya 4 tane grolux lamba var neyse allah bereket versın oda para ama sen bence baska akvaryum bak bız anlasamayız yıneden eyvallah
hocam bana cama cam lasim florasan kapak falan hic techisat lasim deil bildigin 165x45x65 ben mobilyaci adamim ona kapak falan ayarlarim bu arada 45 cm genislik dimi nasil sigdirdin 4tane grolux nazili bardagi gibi dizdin herhalde bak ben kuru cama cam istiorum alt ust aliminyum kapak lamba techizat balik alik kum tas isitici filtre motor hava tasi aksesuar ve benzeri istemiorum bana son fiatini sole nakliye senden olursa goztepeye ne olur benden olursa nakliye ne olur cevap bekliorum senden