Akvaryum Balıkları

hangi balıkları besleyebilirim
meraba bende 50 boy 35 genişlik 30 yuksekligi olan bi akvaryum var.kaplunbaga akvaryumuydu ama akvaryumu buyutucem ve bu boşa cıkıcak. bu akvaryumda balık beslemek istiorum. bana ne tavsiye edersiniz . tesekkurler...

hhmm tesekkur ederim ama biraz daha farklı bişe olsun istiorum..

Kılıç,lepistes,molly ''den oluşan karışık bir akvaryum yapabilirsin! Kılıçlardan yavru almak kolay! erkek tek olsun ve 1-2 tane damızlık dişi alırsan daha iyi sonuç elde edersin.tabi bitkide olsun akvaryumda.macar yosunu diye bir bitki var ve bunun için ideal! Bazıları sıradan bulsada japon besleyebilirsin ki bence bu balıkların ayrı bir havası var!

tesekkur ederim. evet japonlar cok klasik ama siyah japonlar çok ilginç. başka öneriler de bekliyorum ...

bide bu boyutlarda akvaryumuma neler gerekli.nasıl bi filtre yeterli olur.başka neler almalıyım ısıtıcı vs..

zebra beslemen çok yanlış olur haberin olsun...bu ebatta bir akvaryuma lepistes ve japon öneririm...ayrıva çöpçü ve kılıç da beslemen iyi olur ama japonlarla birlikte degil...

Saygılarımla,

Crano

Lepistes bingo balık akvaryumun için..Isıtıcı şart ,iç filtre şart (Şelale tipi filtrede olabilir),havalandırma motoru ve aparatları şart (İç filtre alırsan hava motoruna gerek kalmaz) Santa's Cookies

Sevgiler. 

içine güzel ama kücük süslerle japon koy süper olur bence...

tesekkur ederim arkadaşlar.. öne lepistes ve siyah japonla başlicam .ısıtıcım filtrem hazır hatta suyunuda koydum akvaryumun dinlensin diye. ısı kaç derece olmalı. bide filtrem biraz küçük mü kaldı die düşünüorum yani öle gürül gürül hava vermio suya. havasız kalmasınlarda.. acaba selale tipi bi filtre mi alsam ek olarak ..onlar hava verio dimii.

aa bide yem olarak ne almamı tavsiye edersiniz.. bide ben balıklarımın coğalmasını istiorum. bunun için ne yapmalıyım. :) tesekkurler

Yanıtlamak için giriş yapın