Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

orjınal jumbo muhabbet - 2.sayfa

Amcamın 2 yıl önce Hollanda dan getırdıgı 3 çıft orjınal jumbo muhabbet kuşu nıhayet yumurtladı yavrularını bırıktırıp kendıme damızlık olarak ayırmayı dusunuyordum ama su anda maddı sıkıntı ıcındeyım ve yavruları satmak zorundayım anne babaların hepsı ayakları metal bılezıklı soy kutuklerı tutulmuş kuşlar.Renklerı mavi yeşil gri renklerden oluşuyor.Yavruların tanesını 100 dolardan satmayı dusunuyorum.Istanbul Samandıra da oturuyorum .İlerde fotograflarınıda bu sıteye koymayı dusunuyorum.Gercek damızlıkcılar kacırmasın.Çünkü su anda piyasada orjınal kus yok ıngılız kırmaları Hollanda kırmaları kontrolsuz cogaltıldı ve ayaga dustu uretıcısını maddı yonden tatmın etmıyor ama benım kuslarım Avrupa da bıle 100 dolardan kapısılıyor.Parası olan ıcın akıllı bır yatırım.Ayrıca elımde Hollanda ve Ingılız kırıklarıda mevcut.Uyumlu cıft olarak satarım.Cıftı 50 ytl.Genc ve yorulmamıs kuslar ilgilenen arkadasların mesajlarını beklıyorum.

Arkadaşlar Ben Mersinde oturuyorum.Kuşların fiyatlarına gelince tek kuş 75YTL.eştutmuş kuş çifti 200 YTL.toplu alana tane 55 YTL.

img

hüseyin

19 yıl 7 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm HÜSEYİN arkadaşım ; fiyatlarını görünce inanamadım açıkcası.Mersinde oturuyormuşsun üstelik.Sizin orda biraz daha ucuz olması gerekmiyor mu?Kuşların ne kadar sağlıklı genç bakımlı olursa olsun.İstanbul da Eminönü''nde bile daha ucuz bundan emin olabilirsin.Hemde Eminönü''nde JUMBO MUHABBETE istenen fiyatı sen ingiliz için istemişsin.İnanmak zor; hiç 200 ytl ye ingiliz çifti sattın mı acaba ????

Sevgili arkadaşım ben kimseye zorla kuş satmıyorum isteyen alır isteyen almaz orası İstanbulsa burası Mersin farkı anlıyamamışsın

img

hüseyin

19 yıl 7 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ