Kuş Forumları > Kuş İlanlar
orjınal jumbo muhabbet
Amcamın 2 yıl önce Hollanda dan getırdıgı 3 çıft orjınal jumbo muhabbet kuşu nıhayet yumurtladı yavrularını bırıktırıp kendıme damızlık olarak ayırmayı dusunuyordum ama su anda maddı sıkıntı ıcındeyım ve yavruları satmak zorundayım anne babaların hepsı ayakları metal bılezıklı soy kutuklerı tutulmuş kuşlar.Renklerı mavi yeşil gri renklerden oluşuyor.Yavruların tanesını 100 dolardan satmayı dusunuyorum.Istanbul Samandıra da oturuyorum .İlerde fotograflarınıda bu sıteye koymayı dusunuyorum.Gercek damızlıkcılar kacırmasın.Çünkü su anda piyasada orjınal kus yok ıngılız kırmaları Hollanda kırmaları kontrolsuz cogaltıldı ve ayaga dustu uretıcısını maddı yonden tatmın etmıyor ama benım kuslarım Avrupa da bıle 100 dolardan kapısılıyor.Parası olan ıcın akıllı bır yatırım.Ayrıca elımde Hollanda ve Ingılız kırıklarıda mevcut.Uyumlu cıft olarak satarım.Cıftı 50 ytl.Genc ve yorulmamıs kuslar ilgilenen arkadasların mesajlarını beklıyorum.
kuşlarınızla ilgilenebilirim ancak bahçelievlerde ikamet ediyorum ve muhabbet kuşu üreticisiyim elimde 50 takım normal kuşların yanında 4 takım ve 6 tek orjinal jumbo kuş var ama kan değişikliği bu kuşlarda çok önemli kuşlarınızın fotolarını yayınlarsanız veya maillime göndeririseniz samandıraya gelebilirim ancak mutlaka fotolarını görmem gerekiyor ayrıca birkaç defa bu şekilde deneyimim oldu ve hep kırık kuşlarla karşılaştım hatta bursaya bile bu iş için gittim bekliyorum. [email protected]
vazgeçin siz bu sevdadan mustafa bey jumbo üretemezsiniz "MÜMKÜN DEĞİL" anladınız mı "MÜMKÜN DEĞİL" avrupalılar bize bu imkanı vermez.... üstelik o sağda-solda gördüğünüz iri kuşlar jumbo değildir gerçek jumbo görseniz farkı anlarsınız üstelik hemencik de ur çıkarırlar ayaklarında kanatlarında göz çevresinde kısır ve sağlıksızdırlar...
BANA GERÇEK JUMBO VE INGİLİZ MUHABBET RESMİ GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ. BUKADAR İDDİALI KONUŞTUĞUNUZA GÖRE VARDIR BİR BİLDİĞİNİZ?
ADRESİMİ YAZMAYI UNUTMUŞUM [email protected]
sevgili arkadaşım jumbo patagonia.... bu kuş Türkiyede var hemde inan insanlar bu kuşlardan yavru alıyorlar bende ki kuşlarda gerçekten vasıflı kuşlar ancak iyiye ulaşmak isteyen mutlaka bir şüphe taşımalı ayrıca bendeki kuşlardan bir takıma yumurtladı ve 3 yumurtadan biri dolu inşallah bekliyorum nasıl birşey gelecek diye.ayrıca budgerigars world''un kapak resimlerine baktım inanır mısın benim kuşlardan pek farkı yk gibi ancak yinede tam orjinaldir veya değilfdir demem ben her zaman şüphe ile bakarım ancak bendeki kuşlar orjinal gibi geliyor ama araştırmayı sürdürüyorum.inşallah birgün mutlaka hem tepeli hemde normal jumbo üreteceğim umut ediyorum.onun için bu samandıradaki arkadaşa resimleri gönderirse giderim bekliyorum bakalım neler olacak AYRICA BU KONUDA Kİ FİKİRLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞMANIZI RİCA EDERİM.EL ELDEN ÜSTÜNDÜR.HOŞÇAKALIN
İngiliz sahibi olmak isteyen varsa satılık ingiliz bende çok isteyene altında yavrulu bile verebilirim hani ingilizden yavru alınmazmışya
merhaba HÜSEYİN artkadaşım sana nerden ulaşabiliriz.msn adresini yazarsan görüşmek isterim.benimki [email protected] görüşmek üzere...
Benimkide [email protected]
Hüseyin kardeş fiyattada bizi bilgilendirirsen iyi olur.. YANİ ALTINDA YAVRULU ALSAK FİYAT NE OLUR.YADA TEK FİYATI KAÇ YTL..?BEKLİYORUMM..SAYGILARIMLA..