Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

!!! KAZIKLANDIM - 2.sayfa

ARKADAŞLAR 2 AY ÖNCE FRONTOZA DİYE ALDIĞIM 12 ADET BALIĞIN FRONTOZA OLMADIĞINI ARAŞTIRMALARIM SONUCU ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIM. http://www.akvaryum.com/balik.asp?id=2&alt_kat=405 SAYFASINDA NEOLAMPROLOGUS TRETOCEPHALUS ( SAHTE FRONTOZA) ADLI BALIĞI BANA FRONTOZA DİYE SATMIŞLAR.BU KONUDA HAKKIMI SONUNA KADAR ARAYACAĞIM. ARKADAŞLARIMI BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM.SAYGILAR

img

falco

21 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Aldığın Akvaryumcu insaflıymış iyi değiştirmiş.Alışık demekki insanları kazıklamaya...Hatasını biliyor ki almış..

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ne demek insaflıymış..onun insafına mı kalmış sahte balıkları alıp almamak???!!! ortada bir aldatma var .insafsız olsaydı da sonucu hep beraber görürdük anyayı konyayı....

img

falco

ÖZEL MESAJ

geçmiş olsun falco.dago sende akvaryumlar bölümüne bakarsan oradaki yavru frontoza ile sendekileri kıyaslayabilirsin.alacağınız balığı forumda tartışırsanız kazıklanma ihtimaliniz ortadan kalkar diye düşünüyorum.bende bu işi yapıyorum eğlence olsun diye ve bütün müşterilerime hem ansiklopediden hemde akvaryum dergilerinden balığı gösteriyorum bilyaptan yaşam tarzlarını okutuyorum bilgilendirdikten sonra balığı satıyorum. akademist

akademist kardeş keşke herkes senin gibi olsa.Ben sorunumu çözdüm ve tecrübe kazandım.Arkadaşlarla bunu paylaşmak istedim ve daha dikkatli olmamız gerektiği konusunda uyardım. Saygılar...

img

falco

ÖZEL MESAJ

akademist izmirden filanmısın?Senin gibi yapan bir balıkçı var kemeraltında da :D

img

hamso

19 yıl 8 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ