Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

satılık gri ingiliz muhabbet kuşu - 2.sayfa

kanaryaya geçmeyi düşündügüm için elimde besledigim 2-2.5 yaş civarı ingiliz muhabbet kuşumu satıyorum.fiyatı pazarlıksız 60 milyon.kuş saglıklı. ankara içindekiler tercihimdir. isteyenlere resmini yollayabilirim.ayrıca sitedeki resimler bölümüne bugün resimlerini yolladım.henüz çıkmadı.danmes başlıgı altında. bana 0544 4862550 nolu numaradan ulaşabilirsiniz

img

danmes1000

22 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hovarda35, adam satmıyom diyo ne görüşelim diyorsunnn.

img

maxxx61

19 yıl 4 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşlar.bazı işlerim çıktı.cevaplarla pek ilgilenemedim. amam mümit arkadaşımızın üretici oldugu halde,üstelikte 25 milyona ingiliz alabiliyorken benim kuşuma begenip 30 milyon vermesi hem beni onurlandırdı,hemde sevindirdi.çünkü eger 25 milyona dişi ingiliz bulabiliyorsa,gri ingilize eş atmayı tercih ederim.çünkü kuş şu an baya bir kızgın durumda. eger uygun dişin varsa alabilirim.

img

danmes1000

22 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İngiliz isteyen varsa satılık 26 adet ingiliz var

img

hüseyin

19 yıl 7 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili arkadaşım mumit istanbulda ikamet ediyorsunuz sizinle görüşmek isterim size uygun olur mu acaba ben de muhabbet üreticisiyim ama jumbo kuşu üreteceğiğm bundan sonra Bir mani yoksa seninle görüşmek isterim ayrıca ingiliz kuşlarınıda görmek isterim.bende de jumbo olduğunu iddia ettğim 4 takım ve tek olarak kuş var [email protected]. mustafa yılmaz (öğretmen )

img

mustafahoca78

21 yıl 6 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ