Kuş Forumları > Kuş İlanlar
satılık gri ingiliz muhabbet kuşu
kanaryaya geçmeyi düşündügüm için elimde besledigim 2-2.5 yaş civarı ingiliz muhabbet kuşumu satıyorum.fiyatı pazarlıksız 60 milyon.kuş saglıklı. ankara içindekiler tercihimdir. isteyenlere resmini yollayabilirim.ayrıca sitedeki resimler bölümüne bugün resimlerini yolladım.henüz çıkmadı.danmes başlıgı altında. bana 0544 4862550 nolu numaradan ulaşabilirsiniz
bu arada yazmayı unutmuşum kuş erkektir :)
merhaba.danmes1000.fotoğraftaki gri kuşa 60 ytl.mi istiyorsunuz. bu biraz çok değilmi. ben geçen hafta erkeği aynısından ama sarı yüzlü, dişisi ise gökkuşağı mavisi çiftine 50 ytl.ye aldım şuanda 4 adet yavru var.ben üreticiyim.o kuşa 30 ytl ye verirseniz ben alıyorum.
sevgili arkadaşım istersen sen bir kuşu gör ondan sonra karar ver. alıp almaman önemli degil tanışmış oluruz. o resimdeki yeşil kuş çankırıdan gelme ingiliz diger soldaki kuş ise kırma dişi. orada normal muhabbet kuşu yok.boyutları ona göre kıyasla. tanışmak istersen beni ara. kib.
mrh.danmes1000.kuşumun boyu 20 dakika kadar önce ölçüm 22.5 cm geldi kuyrukla beraber. üretimhanemde suriye,normal, tepeli, saf jumbo (hemen hemen sultan papağanı kadar iri.) jumbo kırma,ingiliz ve kırma mevcuttur. ben normal kuşların çiftine toptan 30-35 ytl.ye alıyorum.yerim istanbuldadır.üretimhanemde ağırlıklı olarak suriye ve normal cinsler bulundurmaktayım.
Mumit sen kuş satıyonmu iy bi çift lazım eğer satarsan alırım.ingiliz cinsi olacak yaşıda en fazla 2 veya 3 iy günler, bekliyorum...
mrh.maxxx61.Kapasiteyi arttırmam gerekiyor. yoğun istek var yetişemiyorum. O yüzden kuşlarımı satmıyorum. İyi kuş bulduğumda hemen toplarım. Hangi üreticiler iyi kuşu satar ki.:))
mumit doğru diyorsun samimi konuştuğun için sana teşek kür ederim saygılarımla.
rica ederim maxxx61.kendinize iyi bakın.
SLM MUMIT BEN DE İYİ KUŞ ARIYORUM GÖRÜŞMEK İSTERİM.MSN DEN GÖRÜŞELİM KOMİKADAM1@HOTMAİL.COM