Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
SİZ RAHATSIZ OLMUYORMUSUNUZ?? - 2.sayfa
ARKADAŞLAR SİZLER BU SİTEDE DIAMOND GİBİLERİN BİLGİÇLİK TASLAMALARINDAN KARŞISINDAKİNİ KÜÇÜMSEMELERİNDEN ÇOK BİLDİKLERİNİ UKALACA KARŞISINDAKİNE KABUL ETTİRMEYE ÇALIŞMALARINDAN BENİM GİBİ BU İŞİ AMATÖRCE YAPANLARA BEYİN CİMNASTİĞİ YAP DİYECEK KADAR SEVİYESİZLEŞENLERDEN BEYİNLERİNİ BALIKLARLA YEMİŞ OLANLARDAN RAHATSIZ OLMUYORMUSUNUZ??? BU İŞİ BU KADAR İYİ BİLİYORLARSA KİTABINI YAZSINLAR MEMLEKETE FAYDALI OLSUNLAR BİZDE GURUR DUYALIM. BEN ARTIK SORU MORU SORMUYORUM..DAHA ÖNCEKİ SORULARIMI İÇTENLİKLE CEVAPLAMIŞ OLANLARADA TŞK EDERİM.
diamond ve crano üslubunuzu değiştirin.Saygılı olun insanlara yaşamda öğreneceğiniz çok şey var daha
Ondan sonra yazın!Çaktınız mevzuyu...
deep kardeş ortalık yeni yeni duruluyor sen yine yangına körükle gidiyorsun:) Şimdi şu dip çekme nitrat olayına bıraz kafa patlatsak nasıl olur.? saygılar..
HepsiEvcil.com bilgi paylaşım platformudur. Bilgi içerikli tartışmalarınızı konuyu kişiselleştirmeden kısa ve net bir biçimde belirtiniz. Bu kriterler dışında kalan mesajlar ve boyle mesajlar gondermeyi alışkanlık haline getiren üyeler UYARILMAKSIZIN HepsiEvcil.com bilgi paylaşım platformu''''nun dışına çıkartılmaktadırlar. Saygılarımızla, HepsiEvcil.com