Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

SİZ RAHATSIZ OLMUYORMUSUNUZ??

ARKADAŞLAR SİZLER BU SİTEDE DIAMOND GİBİLERİN BİLGİÇLİK TASLAMALARINDAN KARŞISINDAKİNİ KÜÇÜMSEMELERİNDEN ÇOK BİLDİKLERİNİ UKALACA KARŞISINDAKİNE KABUL ETTİRMEYE ÇALIŞMALARINDAN BENİM GİBİ BU İŞİ AMATÖRCE YAPANLARA BEYİN CİMNASTİĞİ YAP DİYECEK KADAR SEVİYESİZLEŞENLERDEN BEYİNLERİNİ BALIKLARLA YEMİŞ OLANLARDAN RAHATSIZ OLMUYORMUSUNUZ??? BU İŞİ BU KADAR İYİ BİLİYORLARSA KİTABINI YAZSINLAR MEMLEKETE FAYDALI OLSUNLAR BİZDE GURUR DUYALIM. BEN ARTIK SORU MORU SORMUYORUM..DAHA ÖNCEKİ SORULARIMI İÇTENLİKLE CEVAPLAMIŞ OLANLARADA TŞK EDERİM.

img

falco

21 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam Falco;

Dostum pire için yorgan yakılmaz..Ben burdayım başka dostlarda var sen sor sorularını bildiğimiz kadarıyla araştırarak yanıtlıyalım.Burası bilgi paylaşım platformu sende bizim sorularımıza yanıt verirsin bu iş böyle sürer gider..Önemli olan Karşısındakini hakir görmeden bilgiçlik taslamadan efendice burda bilgi paylaşımı..Ben öncelikle insanları seviyorum daha sonra hayvanlar geliyor!.. Doctor:))) 

Sevgiler. Heart Shell 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

öncelikle kendi kararındır sen bilirsin derim küçük konu çok abattın seviyesiz gibi kelimeler yazmıssın bu da senin seviyeni gösteriyor.Ben hala bu işten bişe anlamadım pireyi deve yaptın gugur meselesi yaptın helal olsun sana falco güle güle güle saygısız davram dığım yerleri gösterinnnnnnn tüm arka daşlar tartışalımmmmmmmmmmmmmmmm deep senin hakkında görüşlerim kopyala yapıştır meselesini çok kullanoyorsun ve verdiğin cevaplarla tabi bazıları yanlış bilgilendiriyorsun

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

diamond senin görüşlerin beni enterese etmiyor.Karşındakini hakir gören kişi benim gözümde sıfırdır.Bak dalgana kafana göre takıl crano gibi Doctor ROTFLSenin tavsiyelerine ihtiyacım yok!

Bittin gözümde.. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya diamond kardeş,

gördünmü nasılda tartışıyorsun bizlere söylemesi kolay...insan yanlış aylerle karşılaşınca altta kalmak istemiyor degil mi?? o yüzden önce yaşa sonra yorum yap...bu herşey için geçerli..burada senden istedigin balıklar ile ilgili tecrübelerinin paylaşılması çünkü onları yaşadıgın için varlar..

Bak şimdi bende yorum yapabilirim...Lütfen tartışmalarınıza bir son verin...ne güzelmiş ya bu durumdan cvp yazmak..

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

FALCO KARDEŞİM SEN MORALİNİ BOZMA BU FORUMDA VAR Bİ KAÇ TANE ÖYLE AMA BİZ BİZE YETERİZ BOŞVER ONLARI SEN.GEREKİRSE SANADA DESTEK VERİRİZ Kİ EN AZINDAN BENİM VERECEĞİM KESİN.DAHA ÖNCEKİ MESAJLARINDAN DA NE KADAR SEVİYELİ VE İYİ OLDUĞUNU BİLİYORUM SIKMA CANINI SEN.DAHA ÖNCE YOK ÖYLE YOK BÖYLE YAZANLARDA OKUSUN VE UTANSIN

img

tolga91

19 yıl 5 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar ben artık burda polemik yaşamak istemiyorum. merak ettiğim ve öğrenmek istediğim birçok konu var. diğer arkadaşlar da polemik yapmasınlar ltf. Destek olanlara da köstek olanlara da tşk ederim. evimde birlikte yaşadığım birçok dostumun benimle beraber mutlu olması için ( sadece balıklar değil ) elimden geleni yapıyorum. Buna katkıda bulunabilecekler benim için en değerli insandır.

img

falco

21 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

TOLGA91 KARDEŞ ÇOK HAKLISIN.SEN SIKMA CANINI FALCO KARDEŞ. BİZ VARIZ BURADA. BELKİ BİLGİLERİMİZ BİR DAMLA KADARDIR AMA SEVİYELİ PAYLAŞILAN BİLGİLER GÖL OLUR. OK? :) SIKMA CANINI

img

blue_pacific

19 yıl 5 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

TABİİKİ BURADA Kİ HERKESİN BİLGİSİ DAMLA KADARDIR FAKAT BİZİM BİLGİLERİMİZ CRANO VE DİAMOND KARDEŞE GÖRE DAMLA GİBİ...

img

blue_pacific

19 yıl 5 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

aslına bakarsanız kimse anasının karnından bilgi ile doğrmuyor bu sadece kişinin bu işe hevesi ile ilgili her zaman hedefini yüksek tutup izlediği yol da ilerlemesi ile ilgili ben 19 yaşındayım ama öğrenmediğim daha çok şey var her zaman en ileriye gitmek için durma dan çalışacağım elimden geldiğince neyse havalar biraz biraz yumuşamış gibi buna sevindim işte bu konuşarak herşeyi hallede biliriz değilmi olanlar oldu şimdi neyapa bilirz onları düşünelim fikirlerinizi bekliyorum

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ