Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
yavru melekler - 2.sayfa
iyi gunler 8 gunluk melek yavrularım var kendi baslarına 40 lt lik akvaryudalar. anne ve babalarından ilk gun ayırdım (yiyiyorlar) anne ve babadan ayrıldıklarında 80 tane kadarlardı ama şimdi anca 40 sayabiliyorum olu balık ta gormuyorum ne olabilir yamyamlık yapabilecek boyutta olduklarını sanmıyorum ayrıca oluyorlarsa oluleri nerde. ve azalmalarını nasıl engelleyebilirim teşekurler (4 yıldır meleklerle ilgileniyorum cevap verirken goz onunde bulundurursanız sevinirim) iyi gunler tesekurler
PH;
Kaynak suyunuzun PH' ına ve akvayumunuzun oturmasına dayalı olarak akvaryumda bakmak istediğiniz balıkların gereksinimine göre, PH ve sertlikte değişiklikler yapmalısınız. Alacağınız önlemler suyun alkalinitesini düşürmek ya da asidite ve alkaliniteyi arttırmak olabilir. Akvaryumun alkalinitesini düşürmek onu asidik yapmaz, yalnızca PH' ı nötrler. Öte yandan, alkaliniteyi azaltmak suyu daha az asidik yapar ...
deep sana sesleniyorum burdan kendini kandırıyorsun senin su kimyasından falan anladığın yok şimdi gelmiş bunları yazıyorsun konuyu saptırıyorsun yazıyı altlara çekiyorsun sana diyorum gel msn de karşı karşıya bi konuşalım istersen senin taktiğin kopyala yapıştır buna nerden mi karar verdim buna yazdığın cevaplardan su kimyasından falan anlasan o yöntemleri önermezdin bu form da üstünlük göstere bilirsin bize karşı yanına çektin kişilerle ama unutma en fazla burda kaç yıl yaşayacaksın 90-100 sonra her insan gibi ölecen bunu unutma yalan dan yazı altlara çekmek için boş şeyler yazma .yaptığın şeyler kul hakkıdır yazılarıma cevap vermiyorsun veremezsin çünkü bilgin yok bunu ben anlarım yazdıklarınla sonradan yazdıkların uyuşmuyor öldükten sonra seninle görüşmek üzere diyorum kim seye kalmayan forum sana kalmaz bunları niye yapıyorsun yavaş yavaş bilgini artıra bilirsin bu çok kolay istek hefes başka bişe yok herkes o çocuğun üzerine yükleniyor ayıp yapmayın deepp yanlış yoldasın
yazı yı alta atmaya calışıyorsunuz deep değişik nicklerle siteye giriyorsun kimi kandırıyorsun hiç birşey bilmiyorsun
arkadaslar bu kadar sorun cıkacagını bilsem soru sormazdım. benim melekler artık azalmıyor. buyuk ihtimalle gucsuzler elendi(nereye gittiklerini bilsem içim daha rahat ederdi ama olsun). balık bakmak onlarla ilgilenmek zaman ayırmak cok guzel bişey. herkesi bu formda birleştiren unsurda bu sakın alınmayın ama bana yapılan tartısmalar sacma geliyor.yalniş yazmak bir suc degil herkes bilgisi dahilinde cevap veriyor. tabi bu yolla yalnış biliyorsa dogrusunu da ogrenebilir. ben balık baslamaya ilk basladıgımda yaptıgim yalnışları hatırlayınca cok kotu oluyorum. ama ogreniyoruz ve ogrenmeye devam edecegiz. teşekkur ediyorum tum ilgilenenlere saglıklı balıklar:)
kendince haklı olabirsin ama bi düşün tecrübesizsin adamın dediği gibi ph la oynadın ne olacaktı balıklar yaşayacakmıydı bana hak ver suyun kimyasından falan anladığı yok tek yaptığı şey herkese cevap yazarak bir yerlere gelmek istemesi
evet deep gel bu yazı halen bur da tartışalım ama baya alta göndermişsin
diamond Hepsievcil Forum kuralları gereği seninle kişisel yazım ,söylem,ve tartışma yazıları yazmaktan vazgeçtim.Sen devam edersen Site modulatörü sana gereken cevabı verecektir.
freefire balıkların durumu nasıl ?
tesekkurler diamond balıklar dayet iyi :) melek balıgına benzemeye basladılar. artemia ile besliyorum ama bazıları zayıf kalıyor yemek yemiyorlar digerleri kadar. 25 civsrı balık var. ilgine tesekkurler. saglıklı akvaryumlar