Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
CALVUS TROPHEUS İLE YAŞAR MI? - 2.sayfa
ARKADAŞLAR BENİM TROPHEUS AĞIRLIKLI AKVARYUMUM VAR. CALVUS BALIĞI İLGİMİ ÇEKİYOR. BU BALIK TROPHEUSLARIMLA UYUMLU YAŞAR MI ? BİRDE LELEUPİ EKLEMEK İSTİYORUM ? ŞÖYLE GENELLEME YAPARSAK TROPHEUS İL E UYUMLU YAŞAYABİLEN CİKLİT TÜRLERİ NELERDİR.CVP İÇİN ŞİMDİDEN TŞK EDERİM.
Mercan Shark ve fawoox kardeş tşk ederim.Bu sitede alçakgönüllü arkadaşların olması bu siteyi sanırım hala katlanılabilir kılıyor.!!!
daha birşey yazmıyorum sadece yapman gereken görüşümü beyenmeyip daha başka davranmama mı istemen bu kadar kolay bu tamammı iki soruna cevap verdik diye hemen böyle yapılmaz anlıyorsun umarım seviye seviye diyip duruyorsun başka bildiğin yok ben yine sana karşı öfkeli değilim sade anlayış göstermeni bekledim ama bunu unutma hiç kimsenin seviyesini verdiğ cevaplar dan anlayamazsınnn çok ön yargılısın bu da hoş değil çoçukça davranıyorsun haksızmıyım niye deseydinki bana bu şekilde cevap verme bilmişlik taslıyorsun zormuydu ben de buna göre gereğini yapardım ama senin kışkırtan biri varsa buna da emin değilim yanlış yolda yöneticiler durumu değerlendirirler site den ancak onlar beni atar atarlasada bida kesinlikle üye falan olmam incelenmesini gereğinin yapılmasını istiyorum ok yine kalbini kırdıysam özür dilerim bide yaşını öğrene bilirmiyim benim yaşımı sorarsan 19.
DİAMOND BENİM YAŞIM 32.YANİ ANLAYACAĞIN SENİN YAŞINDA KARDEŞİM VAR.BELLİ Kİ BALIK KONUSUNDA KENDİNİ İYİ YETİŞTİRMİŞSİN. TAMAM TAKDİR ETTİM. DİKKAT EDERSEN BU KONUDAKİ BİLGİNİ HİÇ ELEŞTİRMEDİM. DOĞRU YADA YALNIŞ GÜZEL YORUMLAR YAPABİLİYORSUN.SADECE ŞUNU SÖYLİİM USLUBUN VE YAKLAŞIM BİÇİMİN YALNIŞ.BUNUDA YAŞINA VERİYORUM.EMİNİM ZAMANLA OLGUNLAŞIRSIN.SAYGILAR.....
kardeşin yaşın da olabilirim ama ben yanlış yaptıysan yüzüme vurmam gerekmezdi anlata bilirdin bir derdin iki dediğinde ağzına geleni söyle ye bilirdirdin haklı olarak ama ben hiç karşılık vermedim işi kötüye bozmadım buna inan bundan sonra yazacağım cevaplar dediğin gibi olacak.
diamond kardeş.yaşının bu kadar ufak olduğunu bilseydim zati tartışmaya girmezdim. yalnış anlama bu bir hakaret değildir. bu yaştakiler kendilerini ıspatlamaya çalışmayı çok severler.daha öncede belirttim bilgini ve tecrübeni taktir ediyorum. kardeşimsin. öptüm seni....
abi barıştığımız için çok sağol şimdi diyecek tek sözvar deeppppppppppppppppppsana sesleniyorum kısıştırsana ortalı alkışlaaarrrrrr ner de
heycandan yanlış yazmışım otalığı kışkırt sana kışkırt hadi nerde alkışlar sonunda doğru yerini bul du yarın da senin yanlışların hakkın da görüşeceğiz..
diamond;
Benim yaşıma görede çok ufaksın Ben Falco kardeşimden daha büyüğüm.Aman ha
....
Bu arada yinede belirteyim akıl yaşta değildir :)))
deep kardeş sende gece uyumayanlardansın sanırım.. bu saatte diamonda cevap ta geri kalmamışsın. Arkadaşlar ortaya ilginç konular atıyorum ama saolsun birtek dede kardeş ve hekim kardeş ten mesaj geldi. bence biraz çözümler üzerine tartışsak.Küçüklerimizi sevelim büyüklerimize de saygı gösterelim :)) saygılar deep kardeş. bende senin yaşını sorayım konu açılmışken...?