Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
balığım hastamı? - 2.sayfa
arkadaşlar benim japon balığı akvaryumum var 2 yıldır bakıyorum.şimdi bir japon hastamı bilemiyorum yemesi iyi fakat hep suyun üstünde duruyor nedir anlamadım bazen sendeliyor yüzerken ama dış görünümü gayet iyi su yüzünde durması szice bir hastalıüının belirtisimi.bilgileinizi beklyorum.şimdiden çok tşkler.
Selam bergis;
Tekrar rica ederim ...Balıkların hakkında her sorunun için burdayım.
arkadaşlar bugün farkettim birkaçının karnında şişlikler gördüm birde dışkıları normalden farklı normalde çok değişik yemlerde kullanıyorum ama neden oldu bilmiyorum fazlamı verildi yem onuda bilmiyorum galiba kabızlık sorunları var.bugün ıspanak haşladım ve verdim şimdi daha iyiler gibi.hava motorunu arada açıyordum şimdi sürekli açıyorum diğer temizleyn motorda çalışıyor.birde ben dip temizliği nasıl yapılır hiç bilmiyorum 2 haftada bir sularını %30 değiştiriyorum inşallah düzene girer herşey .iyiki varsınız çok sağloun
balıklarınız düzelirse bunu ıspanağa bağlaya bilirsiniz ve 15 günde bir devamlı kullanın, temizlik olayında yapacağınız şeyler akvaryum suyunu boşaltmak için sifonlar var akvaryumculardan teminedebilirsiniz dip temizliği derken akvaryumun dip kısmında ki artık yemleri, çürümüş bitkileri , balık dışkıları vb anlatılmak isteniyor bunları suyun dip kısmından çekmeniz yeterli su eklerken akvaryuma eklediğiniz suyun akvaryumda ki suyun derece siyle aynı olmasına dikkae edin ve unutmayın bu balıklar için önemlidir.
slm bergis,
diamonda bu konuda sonuna kadar katılıyorum...birde balıklarının karnında şişiklr görmüşnün..japonlar karnı biraz şişkin olur zaten bu normaldir ama bu şişkinlik pulları dikleştirecek yani kaldıracak seviyede mi?balıgında yan dönmeler falan oluyomu? ıspanak vererek iyi etmişsin ama ıspanagı dondurup parçacıklar şekline vermeni tavsiye ederim yani buz içindeyken akvaryuma atmalısın bu buz akvaryumda çözünüp rende ıspanagınbalıklarına yem olmalıdır saglık sözkonusuysa dogru yöntem budur...
Saygılarımla,
Crano
merhaba arkadaşlar.karınlarındaki şişlikler pullarını kaldıracak derecede değil.ama şu var dışkıları uzuyor ve dün beyazımsıydı bende kabız olarak düşündüm.yan yatan balık da mevcut değil şuan akvaryumumda.önerileriniz için tşk ederi.saygılar
o zaman hiç bir problem yok sen merak etme dostum...
Saygılarımla,
Crano
soruyusoran konuyu kapatmış haaaalayırtık dondan çıkar gibicevap vercem diye uğraşıyor sonrada sorun yok ok diyor:))))))
Hitaplarınızda daha seçkin davranmanızı rica ederiz. HepsiEvcil.com
Crano sağol arkadaşım balıklarım sağlığına kavuştu.tşkler