Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
beslediklerimiz hayvanda diğerleri değilmi? - 2.sayfa
arkadaşlar sizce bi hayvanı beslerken diğerini katletmek ne kadar doğrudur?forumlarda okuyorumda piranayı lepistesle besleyenler yada yılanı fareyle besleyenler vs çok var.Sakın doğanın kanunu gibi saçma sapan bi gerekçe getirmeyin.He bana derseniz yılanımı salıyorum tarlaya fareyi kendisi buluo o tamamdır.fareyede bi kaçma şansı tanınmıştır.eşit koşullarda tam doğanın kanunları işliyodur.ama sen at pirananın yanına japonu lepistesi sonra doğanın kanunu de bu olmaz!Sizin fikirlerinizide çok merak ediyorum.
vala crano denemeni tavsiye ederim civciv vermeni ayrıca challengerlar dogada 3metre olurlar ve 10 yasındaki bi cocogu rahatlıkla yerler diger besinlerinide soliiim ordek ve bol miktarda kus cinsi istiridye tarzındaki yemler gine cok fazla sekilde balık turu arovana 2 metre olur ana besini balıktı ve bir diger besin ise kustur benim yılanım ise agac yılanı ve sadece kus ile beslnir zaten dogadan alınan bi hayvan deil sadece uretim olarak bulunmakta yem olarakta sedece hamsteri veriolar ona alısıo kus verdim yemedi kustu mecburum buna yani crano bu benim soledigim turler arasında besin olarak kus bulnmakta nerde ne cıkacagı belli deil bu hayvanlar icin herseyi yiyiyiolar bende dogada ne yiyorlarsa bvunlarıda veriorum hosumada gidiyor gercek bi kesit gibi belgesel izliorum sanki
sen var ya manyaksın...nasıl biliyosan öyle devam et çünkü bu en dogrusu....kolay gelsin...
Saygılarımla,
Crano
ALSEN VARYA MANYAKSINDİYORFORUMDA BALIKLAR ACI ÇEKMEZ DİYOR DİYORDA DİYOR KASIMPAŞAYA KADAR YALAN DOLAN BOŞLAFSUSTURUN ŞU AKVARYUM PARAZİTİNİ HEPSİEVCİL!!!!
aarkadaslar utanmasanız bi farenin ayagı kayar suya duser oyleyse dogal ortam olsun fare nasılsa 7dakka suda canlı kalıyo astronota atalım bi fare hemde midesindeki kurtları felan yesin diyeceeniz hatta bazıları şimdiden yapsammı diye dusunuyodur alın size psikopatoloji