Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

lütfen yardımcı olun... - 2.sayfa

merhabalar... ben ist./pendikten bir süre önce 12 senelik canım dostum lucky''i kaybettim şuan acayip bir boşluktayız ailece...bu yüzden yeni bir dost arıyoruz evimiz bahçeli olduğu için rottweiler yavrusu arıyorum ama hiçbir şekilde sevgiyle bakıp büyüteceğim ilgileneceğim bir ''''dostum''''a parayla sahip olmak istemiyorum umarım ki siz gerçek hayvanseverler beni anlayacaksınız yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

img

nalan_yagmur

19 yıl 4 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

nalan_yagmur

ÖZEL MESAJ

merhaba ben yasemin. 6 aylık dişi bir dobermanım var.apartman dairesinde oturuyorum.fakat kızım daha büyüyeceği için daha sonraları problem olur diye şimdiden onu istemeden vermek zorundayım. o çok zeki ve çok sevimli. tüm aşıları tamam ve hiçbir sağlık problemi yok. kulak ve kuyruğu da kesik. ona gerçekten çok iyi bakabilecek ve ilgilenecek bir aileye vermek istiyorum.İstediğim tek şey bu yani sevgiyi paradan üstün tutuyorum.ilgilenrseniz tel 0542 2455420

img

gypsy

19 yıl 3 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

nalan_yagmur

ÖZEL MESAJ

img

nalan_yagmur

ÖZEL MESAJ

img

nalan_yagmur

ÖZEL MESAJ

sevgili yasemin.rotumuzu yeni kaybettik mersinde site içerisinde müstakil bir evde oturuyoruz.7 yaşında bir oğlum var.3 kişilik bir aileyiz ve ben çalışmıyorum .kızınla ilgilenicek gerçek bir aile istersen seni aramak isterim..sevgilerimle.esra sarıcalı.

img

esrasaricali

19 yıl 2 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba 6 aylık siyah Labradorum var çiftliğinden alındı secereli, 6 aya kadar yapılması gereken tüm aşıları yapıldı, çok sağlıklı, eğitimli, eşyaları,maması vs. hepsi dahil. Fiyat 300 YTL İnanın bu meblağdan çok çok fazla masraf yaptım. Temel itaat ve tuvalet eğitimleri verilmiştir. Alacak olan kişinin öğrenci ya da en azından yarım gününü evde geçirecek biri olmasını tercih ediyorum. Çünkü ben onu çok sevmeme rağmen çalışma saatlerimin uzunluğu sebebiyle evde bütün gün yalnız bırakmaya gönlüm razı olmadığı için vermek istiyorum. İstanbul 5332850020

img

umut75

19 yıl 1 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ