Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
lütfen yardımcı olun...
merhabalar... ben ist./pendikten bir süre önce 12 senelik canım dostum lucky''i kaybettim şuan acayip bir boşluktayız ailece...bu yüzden yeni bir dost arıyoruz evimiz bahçeli olduğu için rottweiler yavrusu arıyorum ama hiçbir şekilde sevgiyle bakıp büyüteceğim ilgileneceğim bir ''''dostum''''a parayla sahip olmak istemiyorum umarım ki siz gerçek hayvanseverler beni anlayacaksınız yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
saf diil rott+doberman kırması ilgilenirsen haberim olsunn..
sevgili therion cvp için sağol resimlerini görmr şansım varmı??
selamlar, minyatür pincher düşünürmüsün küçük,hareetli ve sevimli bir köpek..ücret konusunda hemfikiriz alınıp satılması üzücü bakabilecğine inandığımız bir dosta vermek istiyoruz ..resimlerini görmek istersen mail adresini bildirirsen yada [email protected] a mail atarsan görebilirsin..İyi günler
Merhaba, benim 11 aylık erkek bir Golden Retriever''im var. Çalışma koşullarım nedeniyle ona yeterince vakit ayıramadığım için vermeyi düşünüyorum. Gerçekten muhteşem bir köpek, çok akıllı babası Macaristan''da şampiyon, ben alırken 1000 Euro vermiştim. Secereli, eğitimli. İstersen reimlerini de gönderebilirim. [email protected] adresinden benimle iletişime geçebilirsin.
merhabalar... öncelikle mırach ve gezgeç''e çok teşekkür ederim ama ben koruma iç güdüsü olan bir köpek alıp büyüyene kadar evde yani 1-2 yaşına kadar sonra da bahçede bakmayı düşünüyorum.sizin köpekleriniz de acayip tatlı cinsler ama özellikle küçük ve çok tüy döken cinsler istemediğimden dolayı tekliflerinize üzülerek olumlu yanıt veremeyeceğim...umarım dostlarınıza güzel,sevecen,sıcacık birer yuva bulursunuz...teşekkürler
slm 2 yaşında tiger-boxer ev arıyorum ilgilenirseniz [email protected] adresine mesaj yollayın detayları anlatırım.
izmitte yaşıyorum bir aydır birisini evdsen kovduğu çok akıllı bir teriyer e bakıyorum. eğer almak istersen hiçbir ücret talep etmeden verebilirim.apartmanda yaşıyorum ve bahçede bakıyordum ama son günlerde apartamana girip havluyor beni herkelse papaz etti. aksi takdirde kovmak zorunda kalacam. umarım bir an önce cevap yazarsın.. [email protected] dan ulaşabilirsin
merhaba , Köpek bulabildinizmi bilemiyorum ama çok cici 3 adet kurt yavrum var elimde onlardan birini size verebilirim babası harika bir kurt ama anne kurt kırması fakat yavrular babaya benziyor 7 taneydi 3 tane kaldı umarım istersiniz onlarıda sıcak bir yuvaya kavuştururuz cem 0 216 734 20 34 [email protected]