Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Bebegimden Ayrıldım!!!!!!!! - 2.sayfa
BUNDAN BİR AY ÖNCE 10 YILLIKEVLİLİGİM SONA ERDİ GERİDE BIRAKTIKLARIM ARASINDA BİRTEK 8 YAŞINDAKİ YAVRUM COOKER''''İM GÖZÜMDE TÜTÜYOR BEBİŞİMİ BIRAKMA SEBEBİM ESKİ EŞİMİN AYNI EVDE YAŞAYACAK OLMASI VE EŞİMLE BİRBİRLERİNİ ÇOK SEVMELERİ ONLARI AYIRMAYA KIYAMADIM ŞİMDİ KENDİMİ ÇOK YANLIZ HİSSEDİYORUM BANA ŞİMDİ ŞEKOŞUMU ARATMAYACAK BİR DOST ARIYORUM ONA EVİNİ ARATMAYACAGIMDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ.
http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=3&FRef=15&BRef=23486 ilgilenirseniz
merhaba gercekten cok üzüldüm bende.Yerini doldururmu bilmiyorum ama benim spaniel cockerimin eynirimin yavruları oldu.Su anda 2 aylıklar.Erkek ikiside biri beyaz kahvereengi benekleri var digeri sampanya rengi.Eger ilgilenirseniz 05555518478 nodan görüşebiliriz.
5 aylık çok yakışıklı çocuklarla çok iyi geçinen havalam huyu olmayan gazete üzerine tuvalet eğitimi olan safkan şampanya renginde harika bir bebğim var annem hastanede yattığı için fazla ilgilenmiyorum 350 ytl düşünüyorum parayı sağlık için kullanıcağım eğer düşünürseniz bana mail atın [email protected]
merhaba şehir olarak istanbuldaysanız bizim şeker gibi bir kızımız var eğer görmek isterseniz [email protected] adresinden bize ulaşın