Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Bebegimden Ayrıldım!!!!!!!!
BUNDAN BİR AY ÖNCE 10 YILLIKEVLİLİGİM SONA ERDİ GERİDE BIRAKTIKLARIM ARASINDA BİRTEK 8 YAŞINDAKİ YAVRUM COOKER''''İM GÖZÜMDE TÜTÜYOR BEBİŞİMİ BIRAKMA SEBEBİM ESKİ EŞİMİN AYNI EVDE YAŞAYACAK OLMASI VE EŞİMLE BİRBİRLERİNİ ÇOK SEVMELERİ ONLARI AYIRMAYA KIYAMADIM ŞİMDİ KENDİMİ ÇOK YANLIZ HİSSEDİYORUM BANA ŞİMDİ ŞEKOŞUMU ARATMAYACAK BİR DOST ARIYORUM ONA EVİNİ ARATMAYACAGIMDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ.
MAİL ADRESİM [email protected]
Bİ CAVAB YAZABİLİRDİN DİMİ?
cevap yazdım diye hatırlıyorum ama yazmadıysamda özür dilerim.
2 yaşında siyah zeytin isminde amerikan cooker''ımı sahiplendirmek zorunda kaldım.İlgilenirseniz cevabınızı bekliyorum.
tabiki lgilenirim mail adresiniz veya telefonunuzu belirtirseniz görüşelim.hoşcakalın
Merhaba, Yaşadığınız duruma gerçekten çok üzüldüm, dostlardan ayrılmak zor ne yazık ki şimdi ben de benzer bir durumdayım. Farklı nedenlerle 11 aylık Golden Retriever cinsi erkek köpeğimden ayrılmak durumundayım. Onu sizin gibi köpeğin dost olduğunu bilen birine emanet etmek içimi biraz olsun rahatlatır. İlgilenirseniz bana [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz, size resim vs. de gönderebilirim
hala arıyorum
iki adet o numara minyatür pincher var.arzu ederseniz ve size külfet olmayacaksa ikisini birden 500 ytl ye veriyorum.erkek olan 11 aylık dişi ise 6.5 aylık tır.