Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

kavga çıktı

yunus seker pembe sarı ve kırmızı imparator iceman türü karma bir akvaryumum var birbirleriyle gayet iyi geçiniyorlar dı taki kırmızı imparatoru getirene kadar kırmızı imparatorla sarı imparator bir kavga içindeler cam bölme ile ayırdım dişi oranları gayet iyi ama sarı imp. kırmızıyı rahat bırakmıyor (erkekler)sizce alışırlarmı yoksa ayrımı beslemeliyim.akvaryum 1 mt balıkların boyları 6 cm yetişkin balıklar

img

maviimparator

19 yıl 11 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

imparator irkina neden imparator denildigini arastirip okuran kavganin sebebini anlamakta zorluk cekmezsin..sevgiler [email protected]

img

hekim_mert

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hekim mert okumak bır yanada ınternet de bır arastırma ortamıdır tavsıyen için saol ama keske yardım lutfunda bulunsaydın yınede saol o ıkı satırı bılgı ıle donatabılırdın gereksız tavsıyeler yerıne

img

maviimparator

ÖZEL MESAJ

ben kotu birsey demedimki.istersen sayfalarca yazarim.sadece kucuk bir espri yaptim o kadar..ayrica gereksiz olan sensin ben degil.neden satasiyosun.kavga mi istiyosun?????.

img

hekim_mert

ÖZEL MESAJ

ayrica dikkatli okursan imparatorlar yer tutan hayvanlardir vede biraz asabi olurlar.onun icin imparator dendigini ima etmeye calistim.espriye saygisizlikla cevap verilmez.guler gecilir.ama amac satasmak olunca orasini bilemem...degil mi guzel kardesim????

img

hekim_mert

ÖZEL MESAJ

bak arkadaşım benim kimseyle bır akıp veremedığım yok bende her tecrubesız vatandaş gıbı bılgı paylasımı ıstıyorum ben saygısızlık yaptığımı dusunmuyorum sadece tavsıyenı gereksız buldum eğer yardım etmeyeceksen oku geç.ama yınede saol benı yanlıs anlamanı ıstemem kavga ısteseydım nette etmezdım emın ol sadece soru sordum ayrıca sana nıye sataşayım senı hıc tanımam kı ne ilişkimiz oldu senınle.bence bıraz agresifsin sakın ol sıtedekı huzuru bozmayalım

img

maviimparator

ÖZEL MESAJ

ya guzel kardesim ne huzurundan bahsediyosun sen.gereksiz diyen sensin.saygisizlik eden yine sensin.ben kucuk bir espri yaptim.buda mi suc oldu.ayrica nette etmeyecegin kavgan icin seni efendi olmaya davet ediyorum..kimsenin kimseye atip tutma hakki yoktur.kimse kimseden ustun de degildir. tekrar oku istersen yukasrda yazdiklarimi ozelliklede sonunu::''sevgiler,saygilar yazmisim dimi''..bumudur bunun karsiligi bumudur huzur bozmak??????

img

hekim_mert

ÖZEL MESAJ

hekim mert bu konuyu kapatalım.unut gitsin.hiç yaşanmadı farzet.

img

maviimparator

ÖZEL MESAJ

konu kapanir dostluk baki kalir.......

img

hekim_mert

ÖZEL MESAJ

ciklit türü balıklar büyüdükçe özellikle erkekler hırçınlaşır kendilerine yer yaparlar ve dişileri burya çekerler balıklarınız büyüdükçe hangi cins olursa olsun imparatorla falan alakası yok sarı prenses de olur snow prensesde ahlide erkek balıklar akvaryumdaki en baskın erkek diğer erkek lere rahat vermezler balıkları kovalayıp bir yerde durmalarını sağlarlar diğer erkeklerde renklerini kay bede bilir yani demek istediğim yetişkin bir çiklit akvaryumunda 2 erkek fazladır bu balıkların üremesi için doğal istektir

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ