Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

oyuncak... - 2.sayfa

bazı arkadaşlar siteyi iyice oyuncak hale getirmişler ilk defa karşılaşıyorum bu diyologlara... bu arkadaşların akvaryumlarını çok merak ediyorum madem bu kadar çok biliyolar akvaryumlarıda müthiştir muhtemelen resim bölümünde sergilemelerini çok isterdim...

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

..yaptıgımız hatalarla dogruları ögreniriz..dikkat edersen ''tecrübe dedigin yalnızca yılı eski olan degil yanlışları çok olandır bu yanlışları düzelterek bir seviyeye ulaşmaktır'' dedigim yani sadece eski olmak yetmez bir şeyler ögrenmiş olmalısın şüphe yok ki sende tecrübelisin zaten ben sana aksinide sölemedim farkındaysan ama herkesi küçümser gibi bir tavrın var ve buna uyuz oldum....bence burada ki hattanı görmeli ve özür dilemelisin ben bir tartışmaya girdigimde herzaman özür dilemesini bildim verdigim rahatsızlıkları düşünerek ve bana görede özür dileyebilen hatasını kabullenip onun üstesinden gelmeye çalışan en büyüktürbu her konuda geçerlidir..işste tekrar özür diliyorum ki bu rahatsızlııgı sizlere yaşattıgım için ama haksız degilim ve özür dilemek içinde haksız olmak gerekmiyor....bence yaptıklatın yanlış kabullenmesilin eger bunu kabullenirsen sana tecrübe sifatını daha çok yakıştırım..

bu arada ben asla laf olsun diye yazı yazmam hiç bir zaman böyle birşey göremezsin elimden geldigince bu sitede yardım etmeye çalıştım bir çok kişeye ve bir çok hata buldum kendimde düzeltmesini de bildim çok şükür bir çok şey ögrendim uygulamasınıda bildim çok şükür...zaten neden laf olsun diye yazı yazayım ki ne yararı var bana sen en iyisi biraz eski sayfaları karıştır tani biraz bizleri ;)

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu çocuk süper yaa inşallah iş hayatındada bu kadar hırslı olursun. hıncal uluç tan bi alıntı "laf ebeliği sanattır" emin ol bu sanatı çok az kişi başarabiliyor ama sen değil crano.

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam nurettin dede bey senin akvaryumunu merak ettim merakımı mazur görürsen senin akvaryumunun resmi evcilde mevcutmudur diilse mevcut etmen mümkünmüdür saygılar

img

baron53

20 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben istenmediğim yerde durmam.sanada aynen tavsiyem budur.

nedne polemik yapiyosunuz arkadaslar ya..akademist biraz komiklik yapmis..ben veteriner hekimim ve yazdiklarina bende cok guldum ne varki bunda bilgi zaten kutsaldir.kimseyebirseyler bildiginizi ispatlamaniza gerek yokki.degil mi??. ama yanlis birsey varsa onu ispatlamak bilimin gercegidir zaten ve tabi tecrubeleri aktarmak.birak bunlari boyle bir adim ilerleyemeyiz.sevgierl,saygilar.

img

hekim_mert

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

akademist burda olmam seni niye rahatsız ediyo anlamadım bide site sana tapuluymuş gibi konuşma hakkını da kim veriyo onuda hiç anlamadım anlatsana anlayayım.

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya uzatipta baymayin milleti lutfen...

img

hekim_mert

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ