Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

oyuncak...

bazı arkadaşlar siteyi iyice oyuncak hale getirmişler ilk defa karşılaşıyorum bu diyologlara... bu arkadaşların akvaryumlarını çok merak ediyorum madem bu kadar çok biliyolar akvaryumlarıda müthiştir muhtemelen resim bölümünde sergilemelerini çok isterdim...

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

veb kameran varsa benimkileri hemen gösterebilirim [email protected] 120x45x60 125x45x55 140x50x55 130x40x80 ...........seni akvaryum manyağı yaparım

biraz gülmenin kimseye zararı dokunmaz mesela ben sana çok gülüyorum ok.

ne kadar sinirlisin öyle sen... relax dostum relax...

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

resimler bölümünde sergileyebilirsin herkes görebilir dime. bide niye üstüne alıyosun bakalım akvaryumlarına bilgilenelim gözümüz gönlümüz açılsın dime...

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya akademist gosterde hakikaten bi gorelim akvaryumlarini..hadi bekliyoruz...patlat ortami adamim

img

hekim_mert

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

akademist bu sitede en tevrübeli üyelerimizden oldugunu savunuyorum..nurettindede kusura bakma ama kendini biraz fazla yükseklerde görüyorsun akademist beni herzaman sohpet ettigim bir dostum bir abimdir senin ndan ögrenecek bir çok şeyin var emin ol..bu arada biz burada bazı konularda yardım etmeye çalışıyoruz ama bu demek degildir ki akvaryumlarımız mükemmel yani yanlış yoldasın dede..benim kulandıgın akvaryumlar su anda 80#30#40h ve 50#25#30h ama odamda daha henüz kuramadıgım 130#45#60h ebatlarında bir akvaryumunda var zaman bulursam kurucam..80 li olan şu an berbat bir durumda açıkça sölim içerisinde çok büyük balıklarım var ve su yeterli degil ayrıca herzaman bulanık ve içerisin de bir iç filtre var yalnızca balılar biraz tehlikede anlıcan ama çok şükür yapmam gerekenleri bana zihnim anlatıyor sen bu durumda bu balıkları6 ay yasatabilirmisin??yani burada demek istedigim tecrübe modern bir akvaryuma kaliteli mallara ve balıklara sahip olmak öyle havadan 5-10 yıl balık beslemek demek degildir..tecrübe ne demek biliyomusun zaten bilseydin yazıyo olmazdım su an:herzaman balıklarını ne kosulada olursa olsun yaşatabilmek ve her türlü ihtiyaçlarını anlayarak onları dogal ortamlarındaki hisse kavuşturmaktır...bunuda herkes yapamaz...yapabilmen için bir bilgi birikimin olması gerekir ve yanlışlarının farkında olark bunları birkez daha yapmaman :)

''İnsanlar tecrübeleri nispetinde degil, tecrübelerinden aldıkları dersler nispetinde olgundurlar'' (Bernard SHAW)

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tecrübe ve öğrencek şey... crono abilerini dinlemen cok güzel bi davranış. ama kendin söylüyorsun akvaryumlarım berbat diye ne yazayım şimdi ben sana. balıklarını 6 aydır emin ol tanrı yaşatıyor sen değil acıdım hayvanlara. ben ilk akvaryumumu 1959 yılında kurdum. okuduğun kitaplardaki (yerli ders kitapları) hocaların hemen hepsini tanırım. bana tecrübeden bahsetme evlat...

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende istemiyorum böyle olmsını ama zamanım yok malesef...

''tecrübe dedigin yalnızca yılı eski olan degil yanlışları çok olandır bu yanlışları düzelterek bir seviyeye ulaşmaktır..'' (Crano:)

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben 1959 dan beri yanlış yapmadım diyelim ve balıklarım su anda 45 yaşında tecrübesiz olduğumumu gösterir. yada hep hata yaptım bütün balıklarım öldü bu tecrübeli olduğumumu gösterir crono haklı çıkma çabana hayran kaldım ama cevap olsun diye yazı yazılmaz...

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ