Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

yeni başladım (yardım) - 3.sayfa

arkadaşlar crano nun tavsiyesiyle 2 adet sarı prenses 2 yunus aldım bı de arkadaşlar şeker pembesi diye bı tur verdi şu an portakal renginde bu balığın buyuyunce renki nasıl olacak.bunların arasında başka hangi turu koyabılırım ve balıklar 2.5 cm boyunda akvaryum 1 mt lik bı de renleri kuçukken bıle bellı olan balıklardan ıstıyorum tavsiyelerinizi beklerim.

img

maviimparator

19 yıl 11 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eger kavga ediyorlarsa olabilir.benim söylediklerim dısında bir balık aldın mı yada hangi balıklar cok takısıyo söyleyiver.Bir de ısıtıcını ayarla herzaman 27 de dursun ;)

img

crano

20 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

balıklarda beyaz benek varmiş teshis kesin karar verildi.ilaç ve tuz ısı artışı.bu gün başladım sonuçları yazarım

img

maviimparator

ÖZEL MESAJ

sıcaklık uygun ilacı kullandım balıklar beyaz benek varmış teşhis kesin belli oldu dün akvaryumun sıcaklığını bi akvaryumcu tavsiyesiyle 32 yapıp tuz attım kaya tuzu da kullandık ilacı uygun dozda verdim ama prensesler öldü ve diğerleri yerde oturur pozisyondalar sebebi ne olabilir

img

maviimparator

ÖZEL MESAJ

Böyle saçmlık ilk kez duyuyorum o sıcaklıkta ki balıklar saglamken bile anında ölebilir.Bir daha böyle birşey yapma ısın herzaman 27 de kalsın sarı prenseslere çok üzüldüm...

img

crano

ÖZEL MESAJ

Eee durumlar nasıl maviimparator?

img

crano

ÖZEL MESAJ

balıkların yerde oturur pozisyonda olmaları zannedersem sudaki fosfat değerinin gerekenden fazla olmasından kaynaklanıyo.. aynı sorun bende de var. sen yine de bi ölçüm yap, dediğim doğru çıkarsa yemi azalt, hatta duruma göre hiç verme bi müddet

img

zahido

20 yıl 1 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam , 32 derece bir çok balık için yüksek bir sıcaklık.Birde tuz attım diyorsun nasıl bir tuz?

img

angryfish

19 yıl 10 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

32 derece bir çok balık için çok yüksek bir sıcaklık!

img

angryfish

19 yıl 10 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok k.tüyüm balıkçıyla kavga ettik herifi mahvettim 4 balıklığım sizlere ömür şu diğerleri iyi sayılır bı tek ice man koyu mavi oldu ahlı gibi korkuyorum

img

maviimparator

ÖZEL MESAJ

Başlangıç da olur böyle şeyler merak etme, yapılan hatalar seni doğruya götürecektir ;)

img

crano

ÖZEL MESAJ