Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

dış filitre tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba 2 gun once 1 mt lik akvaryum aldım (100 x 40 x 50)ve buna uygun bır dış filitre tavsiyesi istiyorum.

img

maviimparator

19 yıl 11 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selamlar.piyasada gercekten cok kaliteli ve bir o kadarda pahali olan sera ve ehiem urunleri var.ben ayni boyutlar icin atman ef2 modelini kullaniyorum ve inan cok memnunum hemde fiyati gayer cazip.ancak sana tek tavsiyem hangi urunu alirsan al;icine kullanacagin malzemeyi mutlaka iyi markalarinkinden al.yoksa baliklari kaybedebilirsin.aktif komur ve seramik ring sera olabilir.dis filtre icinse atmani bir dusun.herpsi buradada taksitle veriyorlar iyi fiyata.(ben ordan aldim hicbir problemi yok).sevgiler.bilgilendirirsen sevinirim.

img

hekim_mert

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

wala siz bilirsiniz ama sera,eheım ve yeni model tetra 1numara bunlar atman yalan arkadslar

Selam . Ben Atman kullandım ama eheim''ın yanından bile geçemez hem çok elektrik harcıyor hemde eheim kadar güçlü değil. ben eheimi tek geçerim.Serayı kullanmadığım için bilmiyorum ama eheimdan sonra tavsiye edebileceğim sera olabilir.

img

fasteagle58

19 yıl 11 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tabiki saydiklariniz piyasanin krallari.ancak atman daha ekonomik.ic malzemeyi kaliteli secerseniz neden olmasin degil mi arkadaslar??

img

hekim_mert

ÖZEL MESAJ

eheim sera tetra alman malı atman ise çin eheim sera ve tetranın yedek parçasını rahat bulursun ama atmanın yedek parça temini zordur çünkü ithalatçısı getirme zahmetinde bulunmuyor. atman alman mallarına göre biraz fazla elektrik harcar ama alman mallarının fiyatıda iki üç katıdır. yani elektrik sarfiyatını karşılar. paran varsa alman malı al ama artırarak akvaryum kuruyorsan inan atmandan da çok memnun kalırsın. asıl önemli olan İÇİNE KOYDUĞUN FİLTRE MA LZEMESİNİN KALİTESİDİR...

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

yedek parçası olan ürünü almanı tavsiye ederim.en iyi ürün yedek parçası olandır.piyasada eheimin parçalarını rakhatlıkla bulabilirsin.gerçi atmanın 2.5 katı fiyatadır ama memnun kalırsın 2215 idealdır.fiyatını bir sor ben sana yardım [email protected] boşa para harcama.bende hem atman var hemde eheim bide dolphin var.dolphin kullanan varmı aranızda süper bir dış filitredir.acayip güçlüdür.dolphin için yorum bekliyorum.(DEDE) sen yorum yapmamışsın ki mercanın ve hekimin yazdıklarını derlemişsin aynen yazmışsın.taklitçilik çok ayıptır.

ehiem 2217 yada sera 1300

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

beyler ben atman bayisi degilim.uzak doguylada hic bir akrabaligim yok.adanaliyim:))).ancak soyle genel bir dusunurseniz buradaki arkadaslar kismen amatorce yapiyor bu isi.daha pH nin bile tam olarak ne olgunu dogru duzgun bilen yok.isin kotusu ogrenmeye niyetleride yok.herkes balik alayim hemen ureteyim pesinde.haksizmiyim.??.onun icinde surekli tank,balik degistirme pesindeler.benim atmani tavsiye etmem bu yuzdendir.yoksa diger urunler tabiki 1 numaralar.dunyada sozu geciyorlar zaten..bunu tartismaya gerek yok.zaten ic malzeme fiyatlari cok fazla.sadece filtreyle bitse is keske... ama eminimki yakinda tüm uzak dogu ozellikle çin mallarinin hepsini 1 milyona alacagiz..sevgiler [email protected]

img

hekim_mert

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar fiyatları araştırdım eheim yanınna yanaşılmıyor dolphin 120,atman 90,ekol 70 ytl akvaryumcu ekolun parçalarını bulabıleceğını soyledı fakat kafam şu içinde kullanılacak malzemelere takıldı.onlar nelerdir.

img

maviimparator

19 yıl 11 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ