Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
akvaryumun arka fonu? - 2.sayfa
arkadaşlar akvaryumlarının arka fonunu simsiyah yapan arkadaşların resimlerini gördüm çok beğendim acaba boyamamı? yoksa manzara mı plastikten bişey mi anlayamadım bilen veya uygulayan varsa yardımcı olursa sevinirim.Teşekkürler şimdiden [email protected]
bende işin bıraz maliyetli kısmını anlatayım.bır akvaryumcuda gordum akvaryumun içine 3 cm kalınlığında duvar şeklinde kaya yapıştırıyorlar oyukları var balıkların saklanmaları için akvaryumcu kendi balıklarını sergiliyordu ve tamamen sağlıklı taşların renkleri ise siyah bordo karışımı kırmızı ışıkta harika duruyor 1 mt standart akvaryum için fiyatı 75 ytl bence gereksiz ve fazla ama burolar için harika.
Ya ben de siyah yapmak istiyodum beyaz kuvartz kum ile ancak bi de kırık testi var mor simli tam olarak nasıl anlatacağımı bilemiyorum onu koymak istiyordum. sizce nasıl durur ama deepblue hiç görmedim acaba o nasıl olur?
deepblue yu ben renk olarak söledim özel bişiy degil yani :)benim fikrim akvaryumun arka fonunun koyu mavi olmasıdır.. maviimparator dedgini şey çok hoşuma gitti bence harika birşey ama biraz pahalı..gereksiz birşey degil çünkü balıklara bu gibi olanaklar saglamalısın saklanabilecekleri oyuklar vs..ama bunu bu şeklde yapmak zorunda degilsin bu senin dekoruna kalmış ;)
Balıklar için en dogal ortam en güzel ortamdır..bazen akvaryumunuzun içi tehlikelerlede dolu olmalıdır..ama bu koşulları verebilmek için akvaryumunuzun bence en az 200 ltr olması gerekir..
Saygılarımla,
Crano
anca cok buyuk bir tank olur ve icini muhtesem dekore edersin.belki o zaman icini ve baliklarin canli renklerini on planda tutmak icin duz siyah dusunulur bence..ama sizin icin uygun olmadigini dusunuyorum.
Arkadaşlar peki fon kartonunu dıştan selebantla felan mı yapıştırıcaz.Yani pratikte nasıl yerleştirilmeli?
islatarak yapistirisan tam fon mıtifleri ortaya cikiyor.bir dene istersen