Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
akvaryumun arka fonu?
arkadaşlar akvaryumlarının arka fonunu simsiyah yapan arkadaşların resimlerini gördüm çok beğendim acaba boyamamı? yoksa manzara mı plastikten bişey mi anlayamadım bilen veya uygulayan varsa yardımcı olursa sevinirim.Teşekkürler şimdiden [email protected]
fatihcim meraba... ben o iş için siyah fon kartonu alıp akvaryumun dışından arkasına yapıştırırım 75 ykrş halledebilirsin bu sayede...
nurettin bey teşekkürler ama sizin akvaryumda nasıl durduğunu merak ettim acaba benim düşündüğüm ve de başka akvaryumlarda gördüğüm gibi mi?
benim önerdiğim ucuz yöntemdi. dici fix denen renkli yapışkanlı kağıtlarda var. ama ilk önerdiğim çok ucuz ben bi dene derim... bu sayade canlı görmüş olursun.
teşekkür ederim deneyeyim ozaman ama siyah fon kartonu nerden alıcam tam olarak nasıl bişey bilemiyorum
kırTasiyeye siyah fon karTonu almak isTiyorum dersen verirler :)
emels kızım doğru yazmış aferin sana kızım...
arka fonu güzel bir mavi ve kumuda beyaz kuartz kullanırsan iyi bir ışıklandırmaile görünüm süper olur.bence siyah fon akvaryumu biraz karanlık gösterir.
akademist sana katılıyorum.. arkadaşlar deepblue tonu harikadır özellikle büyük akvaryumlarda harika duruyo bir kaç kez gördüm. fon kartonu oldugunu da hiç düşünmemiştim..harbiden bildigimz fon kartonu yani???
Saygılarımla,
Crano
benim kullandığım ve ucuz olan yöntemlerden biri...