Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

SU DEĞİŞİMİ... - 3.sayfa

Arkadaşlar hiç kimse su değiştirmek zorunda değildir filtre sisteminiz vebiyolojik filtre malzemeniz güçlü ise su değiştirmek zorunda değilsiniz. Şuda gerçektirki fazla su değişimi suyu etkiler ve biyolojik dengeyi bozar. Tabiki düzenli ve oranlı su değişimleride akvaryuma minerallerin girmesi ve atık gazların yok edilmesindeki en kestirme yoldur. Ben su değişimi yaparım hemde olağan üstü bi filtre sistemine sahip olmama rağmen. Ama benim su değişimi yapmamın tek nedeni yavru discuslarımın hızlı büyümesini sağlamaktır.

img

miknatis

19 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

crano utanmadan,sıkılmadan,halen  Mintsun:)))

NE FİLTRESİ KULLANIRSAN KULLAN SUYUN %10 İLA %25 İNİ 15 GÜNDE BİR DEĞİŞTİRMEK AKVARYUMCULUK GENEL KURALIDIR.BUNUN TERSİNİ SÖYLEYEN AKVARYUMCULUKTAN ANLAMAYAN ,ANLAMADIĞI GİBİ DİĞER BU İŞE YENİ BAŞLAYAN AKVARYUMCULARI YALNIŞ YÖNLENDİREN BİR HAİN!CAHİL!ARTNİYETLİ BİR UKALADIR! 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=1&FRef=1&BRef=12380

deep kendin beni bazen laflarımdan dolayı eleştiriyorsun bir şey olmamasına ragmen ama sen kendi laflarına biraz dikkat et istersen...saygılı ol biraz..ben seni elestirirken bile her zaman en son olarak saygılarımla derim bilmem farkındamısın..

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Oku crano oku Book Club faydasını göreceksin! 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ