Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
BALIKSEVER DOSTLARIM YALNIŞ BİLGİLENMEYİN! - 2.sayfa
Selam;
Hepsievcil ana sayfa-Sizin yazılarınız bölümünde sinan güler isimli crano nickli vatandaşımızın yazdığı ''en baştan akvaryum'' yazısından alıntının kopyası şöyle;
# Akvaryum filtreleri:
Dış filtreler: 80-90 lt ve üzeri akvaryumlar için kullanılması en uygun filtrelerdir.Dış filtrelerde akvaryumun hacmine göre çeşitlilik gösterirler.Akvaryumunuzun ölçülerine tam olarak uygun olan bir dış filtre suyun temizliğinde ve havalandırılmasında vazgeçilmez olur.Eğer akvaryumunuza hakim olabilecek kalitede bir dış filtreye sahipseniz, suyu değiştirmeye hiç gerek kalmaz.
Akvaryumun suyunun periyodik olarak (ne türlü ve ne özellikte bir aparatla olursa olsun) değiştirilmiyeceği fikri akvaryumla ilgilenen her balıkseverin inanamıyacağı yalnış bir düşüncedir ve uydurmadır.
Sevgiler.
akvaryumculuktan biraz olsun anlasan su değiştirilmez yazmazsın sahtekar klavye akvaryumcusu.
Bu tartışmaya bizleride katmayIn bu forumu bilgi amçalı kullanalım ama bakın insan hakim olamıyor yazıları okudumu en başta EMEKTAR İSTANBULLU SEN KİMSİN NESİN Kİ BU CÜRET NE ADAMIN BABASI YAŞINA GELMİŞSİN AMA ZERRE ADAP USLUP ÖĞRENMEMİŞSİN YA DEEPFİSHINGİN Bİ YAKINISIN YADA KÜSTAHIN TEKİSİN SANA CRANO YA HAKARET ETME HAKKINI KİM VERİR O SÖZLERİ Bİ OKUR OLARAK SANA İADE EDİYORUM ADAM NE DEMİŞ Kİ ÖFKE KUSUYOSUN BİTSİN BU TARTIŞMA DEMİŞ YOK ADAM ETMEK LAZIM YOK PATAVATSIZ SENİ UYARIYORUM ADAM YİNE CEVAP VERMEMİŞ YORUMU SİZLERE BIRAKIYORUM DEMİŞ OKUDA FEYZ AL UTAN...
SEN KİMSİN LANBENİ UYARACAK HEPSİEVCİL BU ADAMINCRANONUN NOSUNUMOSUNU ALIN PAZARTESİ ORDAYIM ŞEREFSİZ BENİUYARIYORMUŞ AHLAKSIZ TERBİYESİZ GERİSİNİKARŞIMDAYKEN YÜZÜNE TÜKÜRÜRKEN SÖYLİYECEĞİM
ipden tespit edilip hepsi banlansın ya, çocuk parkına çevirdiniz buırayı off
Kullanicimiz Emektarİstanbullu , Uygunsuz hitap sekliniz nedeni ile uyeliginiz dondurulmustur. HepsiEvcil.com
abarttiniz ama yeter!!!!!!
arkadaşlar sormak istediğim ve paylaşmak istediğim birçok konu var ama görüyorum ki seviye iyicene düşmüş.Ben hayvanseverlerin daha hoşgörülü insanlar olduklarını zannediyordum. Acaba yanılmışmıyım ??