Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

BALIKSEVER DOSTLARIM YALNIŞ BİLGİLENMEYİN!

Selam;

Hepsievcil ana sayfa-Sizin yazılarınız bölümünde sinan güler isimli crano nickli vatandaşımızın yazdığı ''en baştan akvaryum'' yazısından alıntının kopyası şöyle;

# Akvaryum filtreleri:

Dış filtreler: 80-90 lt ve üzeri akvaryumlar için kullanılması en uygun filtrelerdir.Dış filtrelerde akvaryumun hacmine göre çeşitlilik gösterirler.Akvaryumunuzun ölçülerine tam olarak uygun olan bir dış filtre suyun temizliğinde ve havalandırılmasında vazgeçilmez olur.Eğer akvaryumunuza hakim olabilecek kalitede bir dış filtreye sahipseniz, suyu değiştirmeye hiç gerek kalmaz.

Akvaryumun suyunun periyodik olarak (ne türlü ve ne özellikte bir aparatla olursa olsun) değiştirilmiyeceği fikri akvaryumla ilgilenen her balıkseverin inanamıyacağı yalnış bir düşüncedir ve uydurmadır.

Sevgiler.

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam;

Hepsievcil'den  Alıntı ;

Akvaryum suyunun niteliği

Suyun saf, temiz dengeli olarak sağlanıp, böylece devam ettirilmesi önem taşır. Bunu temin etmek için iyi bir süzme sistemiyle uyumlu bir değişme düzeninin ( su değişme ) idamesi lazımdır. Şehir suyuyla akvaryumda başarı sağlamak için suyun denenmesinde, kimyasal ayarlamanın yapılmasında bilgili olmak gerekir.

http://www.hepsievcil.com/App/icerik/akvaryum/AkvSuyu.aspx  Bravo!

Hepsievcil ana sayfa-Sizin yazılarınız bölümünde sinan güler isimli crano nickli vatandaşımızın yazdığı ''en baştan akvaryum'' yazısından alıntının kopyası şöyle;

# Akvaryum filtreleri:

Dış filtreler: 80-90 lt ve üzeri akvaryumlar için kullanılması en uygun filtrelerdir.Dış filtrelerde akvaryumun hacmine göre çeşitlilik gösterirler.Akvaryumunuzun ölçülerine tam olarak uygun olan bir dış filtre suyun temizliğinde ve havalandırılmasında vazgeçilmez olur.Eğer akvaryumunuza hakim olabilecek kalitede bir dış filtreye sahipseniz, suyu değiştirmeye hiç gerek kalmaz. Shaving :))

Yorumsuz...Sevgiler Balıkseverler.

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

gerçekleri yazdım gayet açıktır herkes okusun...

http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=1&FRef=1&BRef=12069

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Uzun zamandır bu siteyi ve balıklar formunu ilgiyle izliyorum crano nickli çocuk devamlı bilgiçlik taslıyor ,ukalalık ediyor,hakaret ediyor sonrada saygılar diyor altına yazılarının .birde şöyle bir göz gezdirdim arşivi, değil bu foruma hiç bir bilgi formuna yakışmayacak başlıklar hakaretler saçmalıklar çocukça yazılar neden bu forumda insanları rahatsız ediyor ve engellenmiyor anlayabilmiş değilim.35 yıldır akvaryumculuk hobim var.Ben bile sadece formunuzu izliyerek bilgi alıyordum.Şimdi burdayım.Bu crano nickli gencimizi adam etmek lazım.Akvaryumda su değişimi olmazda ne demek selamıngayrımbirrahmanirrahim kafayımı yedin evladım crano!

img

emektaristanbullu

19 yıl 4 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hiç bir şekilde yanlış bilgilendirme yapılmamıştır...yeter artık bitsin bu tartışma...

img

crano

ÖZEL MESAJ

sen kimsin crano evladım forum yöneticisimisin emreder gibi bitsin bu tartışma ne demek terbiyesiz ben senin baban yaşındayım.banayazarken doğru kelime seç patavatsız!

img

emektaristanbullu

19 yıl 4 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yorum sizlere ait..

img

crano

ÖZEL MESAJ