Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Acil!!! - 4.sayfa

Arkadaslar bugun eve geldigimde baliklarimi akvaryumun dibinde buldum, toplam 5 baligim var, ikisi bu pozisyonda idi. Su an biraz daha hareketlendiler ama onceki hallerine gore cok durgunlar. Sanirim olecekler! Ne yapabilrim? Lutfen acilen yardim edin. Tesekkur ediyorum...

img

b_onur

19 yıl 6 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaslar merhaba; Korkunc bir olaya tanik oldum. Kaplus kucuk japon baligimi gozlerimin onunde parcaladı ve yemeye basladi. Ustelik karni da oldukça toktu. Birazini yedikten sonra cok yiyip olebilecegini dusundum ve baligi attim. Daha once hic boyle birsey yapmamisti. Simdi surekli diger baliklarin pesinde geziniyor ve isirmaya calisiyor. Digerleri yedigine gore cok buyukler. Bunlari da yemesi olasi mi? Kendisi kadar baligi parlayabilecegi aklimdan gecmezdi ama simdi korkmaya basladim. Tesekkur eiyorum saygilar...

img

b_onur

ÖZEL MESAJ

B_Onur ne yaptın sen kapluşla japon bir arada olur mu hiç?balıklarının saglıgı için çıkar onları ok!!!

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaslar merhaba; Siyah japonun bir gozunun rengi degismis ve koyu yesilimsi gorunuyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bir hastalik belirtisi midir? Tesekkur ediyorum saygilar...

img

b_onur

ÖZEL MESAJ