Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

SİLİKON - 2.sayfa

merhabalar ben akvaryumumu kendim yaptım fakat camcıların kullandığı (antibakteriyel)silikon kullandım bunun balıklara veya diğer canlılara bir zararı varmıdır yoksa rahatlıkla kullanabilirmiyim bilgilendiriseniz sevinirim

img

yasinatik

19 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ROTFL ROTFL ROTFL off offff bir abuklukta burda :)))bulaşık süngeriyle felan kazıma dostum:)))))))))))))))maket bıçağı falçata en uygunu yeşil sünger camı çizer tırnaklarınıda crano kadar uzatma sakın:))))))))) miknatisa katılıyorum.

Sevgiler. We're Number One :))

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merak ediyorum her silikonla akvaryum yapıştırılabiliyorsak neden akvaryum silikonu diye bişey var?silikon en rahat silikonun üzerine cam sil sıkıp jiletle alırsanız çıkar. akvaryum yaptığımda hep akvaryum silikonu kullandım onunda en iyisini almaya özen gösterdim. akvaryum silikonundan kastım silikonun üzerinde akvaryum resmi vardır.peki böyle bişey varsa neden başka silikon kullanıyosunuz? maceraya ne gerek var balığınız ölünce rahat uyuyabilecekmisiniz.?

Selam akademist;

yasinatik , antibakteriyel diye yazınca ben yanıldım.Elbette akvaryum slikonu kullanması gerekiyor.Aynen dediğin gibi üzerinde akvaryum resmi olanlardan.Uyarın için teşekkürler.

Sevgiler.

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

şahsen akvaryum yapan biri olarak söylüyorum arkadaşlar. üzerinde akvaryum resmi olanla olmayan aynı silikondur ikiside zarar vermez. içeriğine bakabilirsiniz. buna karşılık ikiside aynı olmasına rağmen faiş fiyat farkı vardır aralarında. akvaryum resmi olanın fiyatı iki kat fazladır.

img

miknatis

19 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

işin gücün ortalıgı karıştırmak çocuklar senden daha usludur....yasinatik sen bana güven dostum..

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ