Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

SİLİKON

merhabalar ben akvaryumumu kendim yaptım fakat camcıların kullandığı (antibakteriyel)silikon kullandım bunun balıklara veya diğer canlılara bir zararı varmıdır yoksa rahatlıkla kullanabilirmiyim bilgilendiriseniz sevinirim

img

yasinatik

19 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm yasinatik,

kullandıgın silikon inşallah şeffaftır.!!!!!!!!!!birde silikonu sürdükten sonra s koymadan 2 gün beklemelisin..bunun dışında hiç bir problem yok merak etme yanlız bir durum var: akvaryumunu kurmadan önce iyice durula sonrada bi 5 cm yüksekligine kadar tuzlu su koy(1lt ye 1 yemek kaşıgı) ve bu tuzlu su ile silikonlu yerleri içerden güzelce sil sonrada tekrar duru su ile çalkala işin tamamdır..

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ne kadara mal oldu

img

emels

19 yıl 6 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

EYVALLAH 35*25*20 10 YTL

img

yasinatik

ÖZEL MESAJ

birde bu camda kalan kurumuş silikonlar var onları nasıl çıkartırım sağolun var olun

img

yasinatik

ÖZEL MESAJ

eh yasin camdaki silikonlar hakkında daha birşey üretilmedi yada ben bilmiyorum crano biliyosa söyler artık

img

fma55

20 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

silikonun hiç bir zararı olmaz merak etme belli standartlara göre üretilirler problem olmaz lekeleride maket bıçağı ile kazı. silikonun rengide kesinlikle önemli değil...

img

miknatis

19 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ayipsin fma55 söylemeden dururmuyum

Arkadasim hani bulaşık süngerleri varya hae onlardan hiç kullanilmamiş olanin arka tarafıyla(yeşil falan oluyo) güzelce ovabilirsin.birazda tırnak yardımı işini kolaylastiracaktir..Bu arada biraz çizilebilir ama sen elinden geldigince özenli davran.(Çok yaptım o yüzden biliyorum)

miknatis aslinda dogru sölüyo hiç bir zarari yok ama benim gibi çogu kisiyide rahatsiz eden bir durum..maket bıçağı ile kazımak pek hoşuma gitmedi .tavsiye etmem gerçi hiç denemedim ama.........

Saygılarımla,

Crano

img

crano

ÖZEL MESAJ

CRANO (+1)

img

fma55

20 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

CRANO (+1) Crano ya katılıyorum gibi bişey mi?

img

crano

ÖZEL MESAJ