Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
SİLİKON
merhabalar ben akvaryumumu kendim yaptım fakat camcıların kullandığı (antibakteriyel)silikon kullandım bunun balıklara veya diğer canlılara bir zararı varmıdır yoksa rahatlıkla kullanabilirmiyim bilgilendiriseniz sevinirim
slm yasinatik,
kullandıgın silikon inşallah şeffaftır.!!!!!!!!!!birde silikonu sürdükten sonra s koymadan 2 gün beklemelisin..bunun dışında hiç bir problem yok merak etme yanlız bir durum var: akvaryumunu kurmadan önce iyice durula sonrada bi 5 cm yüksekligine kadar tuzlu su koy(1lt ye 1 yemek kaşıgı) ve bu tuzlu su ile silikonlu yerleri içerden güzelce sil sonrada tekrar duru su ile çalkala işin tamamdır..
Saygılarımla,
Crano
ne kadara mal oldu
EYVALLAH 35*25*20 10 YTL
birde bu camda kalan kurumuş silikonlar var onları nasıl çıkartırım sağolun var olun
eh yasin camdaki silikonlar hakkında daha birşey üretilmedi yada ben bilmiyorum crano biliyosa söyler artık
silikonun hiç bir zararı olmaz merak etme belli standartlara göre üretilirler problem olmaz lekeleride maket bıçağı ile kazı. silikonun rengide kesinlikle önemli değil...
ayipsin fma55 söylemeden dururmuyum
Arkadasim hani bulaşık süngerleri varya hae onlardan hiç kullanilmamiş olanin arka tarafıyla(yeşil falan oluyo) güzelce ovabilirsin.birazda tırnak yardımı işini kolaylastiracaktir..Bu arada biraz çizilebilir ama sen elinden geldigince özenli davran.(Çok yaptım o yüzden biliyorum)
miknatis aslinda dogru sölüyo hiç bir zarari yok ama benim gibi çogu kisiyide rahatsiz eden bir durum..maket bıçağı ile kazımak pek hoşuma gitmedi .tavsiye etmem gerçi hiç denemedim ama.........
Saygılarımla,
Crano
CRANO (+1)
CRANO (+1) Crano ya katılıyorum gibi bişey mi?