Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Agzinda yavru var!

Arkadaslar yeni aldigim damizlik sari prensesimin agzinda yavru var ne kadar zamanda kusar?

img

dago

19 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

20-25 günde. hadi baba oluyorsun gözün aydın. not: ağzından yumurtayı atmasını istemiyorsan ya dişiyi ayrı bir akvaryuma al ve kaya ile dekor yap stresini alması için yada onu rahatsız eden balıklar varsa onu al.ben 12. gün kendim kustururum başka bir akvaryuma kendi yaşadığı akvaryuma kusarsa diğerleri yer.iyi akşamlar

oncelikle cevabin icin saol.Akvaryuma buyuk fileli bi yavruluk aldim disiyi icine koydum orda kusmasini bekliyorum

img

dago

ÖZEL MESAJ

ah be Dago,

yaptıgın çok yanlış hemen balıgını yavruluktan cıkar..bak yukarıda akademist ne güzel, sitres yapmasın diye koyacagın başka bir akvaryuma bile dekor yap demiş..sen gittin balıgı yavruluga koydun; sitres üzerine sitres ...bana kalırsa balık kendi akvaryumunda beklesin yeterince dekoratif bir akvaryumun varsa o ne yapacagını bilir merak etme dostum...birde kusturma gibi yöntemleri kullanmayın bırakın balık dogasına göre yaşasın ..sarı prenseslerin agız kuluçka süresi yaklaşık 20 gündür..kolay gelsin dostum..

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavruluk çok yanlış fikir stres olayı doğru ilk prenses beslediğim zamanlarda bende bu yanlış yüzünden 1 dişi balığımı kaybettim.2 .bir yavru akvaryumu şart

img

fma55

20 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaslar bu akvaryumda disiyi salmam imkansiz 8 tane balik var akvaryumda ve 1 tanesi buyuk ve hircin bir ahli digeri ise hircin bi mucevher. bir tane akvaryum var elimde 30cm lik kucuk bi ic filtresi var kendiliginden selale motor.Fakat isiticisi yok eger disi bu akvaryumda yasar derseniz ilk isim gidip bi isitici alip disiyi koymak olcak ama o filtreden ve motordan korkuyorum acikcasi.

img

dago

ÖZEL MESAJ

fanus hariç herzaman ufakda olsa akvaryum akvaryumdur 30 luk işini görür yanlız filtre koyma sadece hava motorunu koy ısıtıcı şu iklim koşullarında şart eğer üretim tipi filtre bulursan al 10 ytl civarında olması lazım şeklini merak ediyorsan [email protected] msn den gösteririm bu üretim tipi süngerli filtreler yavrular için vazgeçilmez besin kaynağıdır üzerindeki bakterileri yiyebilirler bütün üretici arkadaşla bu tip filtre koyarlar çünkü diğer filtrelerde su sirkülasyonu fazla olucağından yavrular suda tutunma hakimiyetlerini sağlayamayacaklardır ve allah korosun filtrenin içinde bulacaklardır kendileriini.

img

fma55

20 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Seni msn e ekledim ama bence su filtrenin resmini bu foruma koysanda butun arkadaslarimiz yararlansa daha iyi olur

img

dago

ÖZEL MESAJ

Arkadasim o zaman baligi baska bir akvaryumma yani 30 luk ddedigine koymalisin.git bi isitici al ve filtre kullanma.git bir tane hava taşı ve motoru al .bu malzemeler herzaman isine yarayacaktir.

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaslar bu basligi actigimdan 2 gun sonra balik yumurtalari yuttu galiba cenesi bombos haber veriyim dedim :(

img

dago

ÖZEL MESAJ