Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

UYGUN FİYATA FRONTOSA - 2.sayfa

merhaba arkadaşlar 2-3 cm boylarında rengini almış BRUNDİ 50 adette tane fiyatı 10 ylt 100 adette tane fiyatı 9 ytl ilgilenen arkadaşlar bana mailden ulaşabilirler [email protected]

img

non_2612

20 yıl 1 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben ne dediğimi bilen biriyim balığını kötüledim..kaç tane istersen 7ytl 4-5cm gel sana hemen veriim..ama sadece sana satarım senin sayfanda başkasına satmam cevap yazmam. ilanım da yok.sadece ilanları uzun zamandır izliyorum ve fiyatlar şişip duruyor.düşün ucuz bulan arkadaşlarımıza kimbilir kaça sattılar. sayın non açıkcası frontozalarını küçük ,benim fiyatım bu diyorsan da 50 100 barajını da abartı buldum. bu benim fikrim seninkine de saygı duyuyorum. kolay gelsin Gökhan

img

gokdemirtas

19 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

balıklarımız eğer şu anda sattığım balıklarla aynı kalitedeyse sizden alayım. yeriniz nerde? aylık en fazla kaç adet gönderebilirsiniz bana mailden ulaşırsanız sevinirim [email protected]

img

non_2612

ÖZEL MESAJ

uçmuşsun abicims en bari ucuz fiyata yazmaaa

her hafta çarşamba 1000 adet ödeme nakit .madem okadar iyi balık satıyorsun baraj 1000.....sen kaçtane istersen alabilirsin albatrosss sana 6.75 ytl de olur. kolay gelsin

img

gokdemirtas

ÖZEL MESAJ

dostum 1000 tane alacak olsam emin ol senin verdiğin fiyattan kat kat aşağı alırım ve inanılmaz kar ederim. bu işler böyle olmaz.toptancılıkta ters orantı vardır. yani adet nekadar artarsa fiyat bi okadar düşer. eğer bu işlerle uğraşıyorsan zaten bilirsin. eğer uğraşmıyorsan fazla konuşma. istersen parasını ver bir deneyelim.

img

non_2612

ÖZEL MESAJ

bilip bilmeden konuşma ukala herif benim işim bu...senin gibi ukala dengesizler yüzünden bizim başımız aarıyor.kıçı kırık 2 balık üreten piyasaya bilir kişi kesiliyor.işine bak

img

gokdemirtas

ÖZEL MESAJ

madem işin bu verdiğin teklifin ne kadar komik olduğunu sende biliyorsundur. hem önceden de söyledim ben üretici değil aracıyım. senin verdiğin fiyata da nakliye ücreti ve karını koysan aynı paraya gelir. ukalalığı ben değil sen yapıyorsun madem benimkinden iyi fiyata buldun ki sen bu işle uğraşıyormuşsun madem ki satabiliyosun. niye konuşup duruyon dostum profesyonel olsan zaten konuşup durmazdın. haklısın kıçı kırık 2 balık üreten piyasaya bilir kişi kesiliyor. sende işin içindesin ya!!!!!!

img

non_2612

ÖZEL MESAJ

gokdemirtas & non_2612 sisteme gonderdiginiz uygunsuz mesajlar nedeni ile uyliginiz 11.11.2005 tarihine kadar 3 gün süreyle sisteme mesaj gonderiminiz engellenmiştir. HepsiEvcil.com bilgi paylaşım sitesidir. HepsiEvcil.com

img

hepsievcil

19 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ