Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
UYGUN FİYATA FRONTOSA
merhaba arkadaşlar 2-3 cm boylarında rengini almış BRUNDİ 50 adette tane fiyatı 10 ylt 100 adette tane fiyatı 9 ytl ilgilenen arkadaşlar bana mailden ulaşabilirler [email protected]
50 adet alıncamı adeti 10 milyon?
ewet arkadaşım satışlar toptan yapılmaktadır
messengerdan ulaşmak isteyen arkadaşlara [email protected]
Selam non_2612
24 saate kalmaz sana cevap gelir crano dan:))) Şöyleki ;
http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=1&FRef=1&BRef=10910
(Bunu unutmamak lazım:)))
Sevgiler.
yeter artık be bu kadarmı kıskanıyorsun beni..eger cesaretin varsa msn de konuşalım diyorsum ama hala kabul etmedin adresi.niye çünkü burada milletin huzurunu bozmak işine geliyo.. sen var ya hiç bir şey bilmiyorsun bence, anca laga luga..baksana yine başladın.şimdi ne alıp veremedegin var benlede böyle bir şey yazıyorsun..
DEEPFISHING48 uyarın için teşekkür ederim bu konuyla ilgili bilgim yoktu.
o boyda balık için biraz fazla diil mi bide 50 100 barajını aşmak lazım. ama mal senin haklısın istersin
bence haklısınız gökdemir bey. örneğin tropikal tür balıklar şuan da üreticiden çıkış fiyatı 50 ykr bir sarı prenses, snow, ahli, v.s. üretici fiyatı 1 ytl dimi. frontosayı bunlarla kıyas ediyorsanız haklısınız, bencede pahalı. ama messengerdan çok ucuz diyenlerin ne zoru var ben onu anlamıyorum. bunlar delimi ki 1 ytl ye satılan balık var ken gelipte (akvaryumcu falan değilim) bana akvaryumcu olmadığım halde internette sipariş verip almaya kalkıyolar. bence bi düşünmek lazım değil mi?????? bence bir araştırın (frontosa brundi 6 bant) uygun bir fiyata buluyorsanız ben sizden alayım.