Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

DISCUS

Arkadaşlar discus aniden hızlanıp duruyorsa, bir anda kendi etrafında dönmeye başlıyorsa, akvaryumdan dışarı atlıyorsa, bu hareketlerinin kaynağı ne olabilir? yorumlarsanız sevinirim...

img

miknatis

19 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yorumlarınız lütfen arkadaşlar...

img

miknatis

ÖZEL MESAJ

aniden hızlanıp durması, kendi etrafında dönmeye başlaması,akvaryumdan dışarı atlama istegi balıgının metobolizmasının hızlı çalıştıgının göstergesidir..Tamamen benim yorumum ve yine benim yorumum: korkulacak hiç bir şey yok..

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkürler crano bu olayı yasadınmı yoksa bi yerdemi okudun çünkü bu konuyu araştırmak niyetindeyimde.

img

miknatis

ÖZEL MESAJ

hiç bir yerde okumadım ve de hiç diskus beslemedim.tecrübelerime dayanarak yaptıgım bir yorum ama bence çok normal.çünkü cichlidler yapar bazen böle şeyler özellikle de hızlı yüzüp aniden durma..

Saygılarımla,

Crano

img

crano

ÖZEL MESAJ

eger başka bir sebebi varsa benide aydınlatırsan sevinirim dostum..

img

crano

ÖZEL MESAJ

ok bulduklarımı yazarım sana...

img

miknatis

ÖZEL MESAJ

eyvallah..

img

crano

ÖZEL MESAJ

DİSCUSLARIN BÖYLE HAREKET ETMELERİNE SEBEP OLACAK ETMENLERİN BAŞINDA DIŞ PARAZİTLER GELİR...BALIĞINIZI DİKKATLE GÖZLEMLEYİN RENGİNDE KARARMA VARMI,KENDİNİ AKVARYUM DEKORUNA SÜRTÜYORMU,YEM YEMESİ NORMALMİ, DIŞKISI KIRMIZIMI? BUNLARI GÖZLEMLEYİP YAZARSANIZ YARDIMCI OLABİLİRİM.

img

mumuz

21 yıl 1 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

diğer işi bilen hobici arkadaşlardanda yorum bekliyorum arkadaslar bildiklerinizi paylaşın lütfen...

img

miknatis

ÖZEL MESAJ