Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
KEDİİİİİİİİİİİİİ ARIYORUM YARDIM EDİN - 2.sayfa
MERHABA BEN ÜNİV. ÖĞRENCİSİYİM EVDE BAKABİLECEĞİM CİNSİ FARKETMEZ MİNİK KEDİ YAVRULARI ARIYORUM EĞER YAVRU OLMASA BİLE BÜYÜK KEDİDE OLABİLİR RENGİ ÖNCELİKLİ OLARAK YA SİYAH YA BEYAZ OLMALI SİYAH YADA BEYAZ OLMASA BİLE DİĞER RENKLİ KEDİLERDE KABULÜMDÜR NOT: EĞER KEDİ VEREN VARSA BALIKESİRDE OTURUYORUM BU CİVARDAN OLURSA SEVİNİRİM:)) CEVAPLARINIZI EN KISA SÜREDE BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
7 aylik kara kedime ev ariyorum ben de. istanbuldaysan ve hala ilgileniyorsan msjini bekliyorum..
mrb siyah beyaz sürmeli yeşil gözlü dünyalar güzeli nazlı kizimiz 1 yaşında bir ev kedisi. ancak sahibinin hayatı altüst ve kedicik sokağa atılmak üzere pls bize yardım 0533 318 05 56
merhaba benim kedim 2 ay önce doğum yaptı çok şeker oyuncu gri beyaz bir yavrumuz var.oğlumuzun tuvalet eğitimide var.ben veteriner fakültesinde okuyorum gereken parazit aşılarını uyguladım.annesi iran kırmasıydı çok bakımlı bir kediciktir.ilgilenirsen resim yollayabilirim.
bende bombay cinsi siyah kedi var ve istedigin taktirde sana resimlerini yolarım bana mail atarsan sana resimlerini gönderirim [email protected]
Selam sn Şahin, Evimizde yaşayan kedimizin yavrularından 3 aylık siyah erkek tombiş bir yavru var ilgilenirseniz size fotolarını gönderebilirim Ayrıca nasıl resim yükleyebilirim onu araştırıyorum yoksa e mailinize yollayabilirim [email protected]
ben de izmir`de okuyorum ev arkadasımla sorunlar yasadıgım için artık ona bakamıyorum.6 aylık simsiyah erkek tekirim var.balıkesir`e kendim gelip size verebilirim ,ucretsiz.halen arıyorsanız irtibata gecelim 05382284498 Gozde olumlu veya olumsuz bir cevap verirseniz sevinirim..tesekkurler
merhaba,2 aylık göğsünde ve boynunda beyaz lekeleri olan simsiyah bir erkek kedi buldum. evimde bakamıyorum çünkü 3 tane köpeğim var. ev ortamına alışkın olduğu için sokaklara bırakamıyorum. veteriner kontrolünde aşıları yapılıyor. parazit önlemleri alındı. oyuncu ve insan canlısı çok neşeli bir kedicik.resimlerini gönderebilirim. mail adresim [email protected] resimlerini gönderebilirim. istanbuldayım ama ellerimle getirip size teslim edebilirim. herşeyi var tek ihtiyacı olan sıcak bir yuva...
merhabalar ben istanbulda oturuyorum 8 aylık dişi bir kedim var 3 renkli beyaz kahverengi ve gri aşıları tamam sağlık karnesi mevcut sepetide var. derslerim yoğun olduğu için bakamıyorum hala istiyorsanız [email protected] adresinden yada burdan cevap yazarsanız sevinirim.resimlerinide yolayabilirim isterseniz
mrb:) 1 aylık 3 tane yavru birbirinden tatlı kedilerimiz var. acil yuva arıyorlar. ankarada olupta kedi almak isteyen varsa lütfen [email protected] adresine bildirsin!! aşağıdaki linkte kediciklerin resimleri var http://s204.photobucket.com/albums/bb8/pnkct/
selam.henüz 25 günlük,siyah beyaz bir yavru kedi var.Onu işyerimde bulduğumda çok kötür durumdaydı,iyileştirdim.Şimdi çok sağlıklı.irtibat kurmak isterseniz 05052114628 dilek