Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

KEDİİİİİİİİİİİİİ ARIYORUM YARDIM EDİN

MERHABA BEN ÜNİV. ÖĞRENCİSİYİM EVDE BAKABİLECEĞİM CİNSİ FARKETMEZ MİNİK KEDİ YAVRULARI ARIYORUM EĞER YAVRU OLMASA BİLE BÜYÜK KEDİDE OLABİLİR RENGİ ÖNCELİKLİ OLARAK YA SİYAH YA BEYAZ OLMALI SİYAH YADA BEYAZ OLMASA BİLE DİĞER RENKLİ KEDİLERDE KABULÜMDÜR NOT: EĞER KEDİ VEREN VARSA BALIKESİRDE OTURUYORUM BU CİVARDAN OLURSA SEVİNİRİM:)) CEVAPLARINIZI EN KISA SÜREDE BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

img

uğurşahin

19 yıl 6 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb... çok zor durumda yavru kediler var anneleri yeni öldü sanırım kaza geçirdi 1,5 veya 2 aylık olabilirler annesiz kaldıkları için neyapacaklarını bilemiyorlar korumasızlar çok güzeller bahçemizde dogmuşlardı şimdi havalar sogudu üşüyorlar yuva yaptım ama çocuklar rahatlık vermiyor arba altında kalmalarından korkuyorum bu yavrulara evini zi açarsanız çok sevinirim evsiz ve çaresizler lütfen ... ilgilenirseniz izmir bornovadayım tel 3470687 görüşmek üzere bye (temiz ve saglıklılar 4 tane siyah ve beyaz renkli çogunlukta sanırım uzun tüylü olacaklar)

img

pammuk

21 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, benim 2 tane tekir 4 yasinda kedim var. hep evde yasadilar. Biri disi, biri erkek, ikiside kisir, tum asilari yapildi. Nisanlimin alerjik durumu nedeniyle kediciklerime yeni bir yuva bulmam gerekiyor. Tum masraflarinida devamli karsilayacagim. Balikesir''e de getirebilirim. Evde yasamayaca alisik, tuvalet problemleri olmayan sirin can arkadaslarisir. Ilgilenirseniz [email protected]

img

zeyneps

19 yıl 6 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mail adresiniz varsa resim göndereyim 2 tane şirin bebek var biri siyah beyaz biri acıksarı somon rengi

img

alexander

20 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba arkadaşlar öncelikle gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim. Benim aradığım kedi; cins olmasa bile daha önce evde yaşamış olmalı,kedi kumuna alışkın olmalı ve aşıları tam olmalıdır.Biliyorum çok şey istiyo gibi görünüyorum ama bu ancak bu şartlar altında kedi besleyebilirim..Ama yinede isteklerimin o kadar da abartılı olmadığını düşünüyorum.Daha öncede dediğim gibi balıkesir ve çevresinden kedi bakıyorum(izmir/bursa/çanakkale vs.)Eğer bana ulaşmak isterseniz mail adresim:[email protected]. Bu adrese kedi resimleri vs.gönderebilirsiniz

img

uğurşahin

19 yıl 6 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, 1 yaşında,beyaz,van kırması bir kedim var.yeni kısırlaştırdım,bütün aşıları tam olarak yapıldı,tuvalet eğitimli ,şirin mi şirin bir kedicik.İş seyehatlerim çok sık olduğundan onunla yeteri kadar ilgilenemiyorum.Bu nedenle de mutlu olabileceği bir AİLE ARIYORUM.Teşekkürler..

img

okeylem

19 yıl 5 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Salam ben de bir yaşına yeni basmış pofuduk beyaz bir van kedisi var ilgilenirsen...Ayrıca brn de Balıkesirliyim ve sana getirebilirim...Cevabını [email protected] atarsan çok sevinirim...Görüşmek üzere

img

melek

21 yıl 11 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

45 günlük bebiş pisilerim var 3 adet çok şirinler annesi sokak kedisi bu bebişlere el uzatın sokak kedisi olmasınlar bu küçük pisiler sokaklarda baba kedilere yem olur çok itina ile baktım lütfen bu kedileri sokağa terk etmiyelim. Elinizi uzatın

img

fnd20

19 yıl 2 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bende kedi yawrusu arıyorum. siyam yada van kedisi olabilir önemli olan şirin olması sokak kediside olabilir .yavru kedisi olanlar benimle lütfen irtibata geçsin..

img

merve1907

19 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2 yavru kediciğim var.henüz 1 aylık.anne sütünden kesilince vermeyi düşünüyorum.ilgilenenler [email protected]`dan ulaşabilirler.

img

caremela

19 yıl 1 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ