Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
yorumlarızınızı bekliyorum - 2.sayfa
arkadaşlar benim akvaryumum da 2 tane 3cm lik zebra, 1 tane 20cm lik ve 2 tane 4 cm lik texas, 1tane 15cm lik silver argus, 2 tane akara, 1 tane 6cm lik sarı prenses, 2 tane 3 cm lik vatoz, 1 tane 4cm lik auratus, 3 tane de 5cm lik ahli var, akvaryumum 120*40*40 ebatlarında sizce bööle bi karışık ciklet akvaryumu nasıl?
ok...
crano akara dediğim evet fotodaki gibi ama 5-6 cm falan, hepsine kafa tutuyo derken büyük olanlar hariç (15cm lik argus ve 20cm lik texas hariç geri kalanlarına zaten akaraları almak zorunda kaldım, artık akvaryumum da akara yok, crano bu araştırma konusuna gelince fazlası ile araştırıyorum ve bana kalan akvaryumun karşısın da sefa sürmek değil olanları izlemek oluyor zaten biraz da onun için texas gibi saldırgan bi balığın yanına argus koyuyorum. benim beklentim texasaın argusa sürekli saldırması idi fakat o kadar iyi anlaşıyolar ki süper bi görüntü sanki birbirlerinin eşi gibi. Crano msn adresin varsa sürekli görüşelim. iyilik dolu günler.
miknatis önce ilgilendiğin için teşekkür ederim, ne besleyeceğine karar verme konusuna gelince ben kararımı verdim zaten argus gibi zararsız, saldırgan olmayan ve acısu balığının yanında tatlısu balığı olan ve son derece saldırgan olarak bilinen texasa ve bunun yanında da göze hitap etsin diye sarı prensese ahliye bakıcam yani benim demek istediğimi crano çok iyi anladığını sanıyorum çünkü en çok benim formumla o ilgilenmesine karşın hiç bir zaman ne yapmam gerektiğini söölemedi sadece tavsiyelerde bulundu sen kafanı yorma ben neye bakacağıma karar verdim, yazılarımıza da biraz dikkat lütfen çünkü ben sandığın gibi acemi bi cichled ci değilim sadece sizlerin yorumlarını merak ettim. iyilik dolu günler
arkadaşlar birbirinize karşı lütfen saygılı olun her ikiniz içinde geçerli..burası bir paylaşım platformudur..
Saygılarımla,
Crano [email protected]
arkadaşım ben nerde nasıl konuşulacağını iyi bilirim, tehdit eder gibi ne o ööle ikiniz içinde geçerlidir falan.
arkadaşım ben yorumumu yaptım ne besliyeceğinde umrumda bile değil sefasınıda sen cefasınıda sen çekeceksin nasılsa. bide iyi çiklet ciyim demişsin muhakkak öyledir ben sana senden iyiyim demedim. bence fazla agresifsin....
sparta eger lafın banaysa ben kimseyi tehdit falan etmiyorum burada amacın dışına çıkıyorsunuz sadece onu belirttim..LÜTFEN BİRBİRİNİZE KARŞI SAYGILI OLUN..