Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
BALIKLAR.... - 2.sayfa
Arkadaşlar bu yazdıklarım bazı arkadaslarin hosuna gitmeyebilir. Benim bahsetmek istediğim konu bilinçsizce akvaryumlara doldurduğumuz balıklar. Hobiye başlamadan önce ne bakıcağımıza karar verir ve o cinse uygun ortamı sağlarsanız emin olun hem siz hem hayvanınız çok mutlu olacaktır. Başka bir konuda uygun ortamı sağlasak bile suda yaşayan hersey akvaryumlara konulmamalı. gezmeye ihtiyacı olan gezerek avlanan çok su isteyen balıkları hapsetmenin hiç bir çekici yanı olmamalı bence. Köpek balığı beslemek astronot beslemek bence iki betayı fanusa koyup kavgalarını izlemekten farksız...
bunları bana anlatma mıknatıs ben bu islerle ugrastıgım icin piyasa olsun yani neler donuo neler beslenio hepsini biliorum sen benim kim oldugumu bilmiosun heralde belkide ilk bu yılanı benden duynusundur green tree python yesil agac pitonu
yavvv tamam national geographic senin tamam yılanda senin tamam köpekbalığıda senin dediğin gibi olsun ya yaaaa tamam astronotta kafeste yaşar yavv tamam yaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
herkes akıllı konuşsun LÜTFEN!!!!!!!!
miknatis bu konunun kapanmasını sana sölemiştim boşuna kimse yırtınmasın...başlı başına saçma kusura bakma böyle yazmak istemezdim ama uzatılacak hiç bir şey yok ki zaten
HepsiEvcil.com bilgi paylaşım platformudur. Saygı ve Sevgilerimizle, HepsiEvcil.com
gereksiz yere tartışmşsınız sadece katılmıyorum yazabilirdiniz çünkü herkesin fikrine saygı duymamız gerek. sizler böyle yaparsanız bu forumda yalnız kalırsınız yorum yazmaya korkar diğer arkadaşlar.bence hiçbirinize yakışmamış. saygılarımla AKADEMİST