Kedi Forumları

Ücretsiz Kedi Verenler

ANKARA/ACİL/1,5YAŞINDA SAFKAN ANKARA(ANGORA) KEDİSİ -
1.5 yasında safkan ankara ,evden atılmıs tertemız mısler gıbı uzun tuylu bembeyaz kızımız,sadece yaş mama yada ev yemegıyle beslenmesı gerekıyor cunku kızımız agzına tekme yemıs ve nerdeyse butun dıslerı aldıgı darbeler yuzunden kırılmıs(eve alıştığı için,sokaklarda mücadele edememiş( dişlerinden olmuş ,ayrıca sağır,tekrar sokağa dönerse yaşama şansının fazla olduğunu sanmıyorumm,artık saglıgı duzeldı tek ıhtıyacı yenı bır sıcak yuva,kum terbiyesi var ,kısır,sevgi delisi,mır mır,kucakçı bir melek,onu kliniğe bıraktım pansiyonda şimdi.Eğer ona sahip çıkmak,bir ömrü onunla beraber paylaşmak,geçirdiği kötü günlerini unutturmak isterseniz,lütfen bize ulaşınn,312 223 80 83_🔒 Üyelere Özel_🔒 Üyelere Özel.

kör bir kediye sıcak yuvanızda bir yer açın:( -
gözleri görmüyor,tekir cinsi,yuva bekliyor,sıcak yuvanızda yer açmak isterseniz 🔒 Üyelere Özel a emaillerinizi bekliyorum.sevgiler.

gözleri görmüyor,tekir cinsi,yuva bekliyor,sıcak yuvanızda yer açmak isterseniz 🔒 Üyelere Özel a emaillerinizi bekliyorum.sevgiler.

terkedilmiş,1 yaşında dişi,kısırlaştırılmış -
onun hikayesi de çok bilindik malesef. 1 yıl önce yağmurda bulmuştuk onu. sonra yuvalandırdık.kısırlaştırıldı,hep takip ettik ancak bir gün geldi ve kediyi evlerinde istemediler. önce sokağa bırakmışlar,sonra nasıl olduysa dayanamayıp beni aradılar.biraz hastalanmıştı ama şimdi çok sağlıklı. lütfen onun şansı olun. evde çok uzun süre tutamam onu.

terkedilmiş,1 yaşında dişi,kısırlaştırılmış -
onun hikayesi de çok bilindik malesef. 1 yıl önce yağmurda bulmuştuk onu. sonra yuvalandırdık.kısırlaştırıldı,hep takip ettik ancak bir gün geldi ve kediyi evlerinde istemediler. önce sokağa bırakmışlar,sonra nasıl olduysa dayanamayıp beni aradılar.biraz hastalanmıştı ama şimdi çok sağlıklı. lütfen onun şansı olun. evde çok uzun süre tutamam onu.

Satılık gri renkli iran kedisi yavruları.BURSA -

GRİ RENKLİ,ERKEK,2 AYLIK İRAN KEDİSİ YAVRUSU.

450 YTL

MAİL:🔒 Üyelere Özel

Göbek kızımıza yuva arıyoruz ! Beşiktaş -
Arkadaşlar bu annesiz bebeği 2 ay önce sokakta ölmek üzereyken buldum. Aşılarını yaptırdım, gerekli tedavisi de tamamlandı. Tuvalet eğitimi var. Uzun süredir veterinerde ve çok mutlu bir kedi Göbek. Ama artık onu veterinerden almam gerekiyor. Onu sokağa bırakmak istemiyorum, dışarıda yaşaması çok zor... Evde 2 kedim olduğu için, onu sevip terketmeyecek olan yeni ailesini arıyorum!Beşiktaş`tayız. Zeynep Hn. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

2aylık dişiChinchilla//ücretsiz/istanbul -
ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşırlarsa fotoğrafını da yollayabilirim...

ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşırlarsa fotoğrafını da yollayabilirim...

Gri renkli iran kedisi yavruları.🔒 Üyelere Özel.Bursa -

GRİ RENKLİ İRAN KEDİSİ YAVRUSU.

ERKEK , 2 AYLIK SON YAVRUMUZ YUVASINI ARIYOR...

450 YTL

BİLGİ:Suat KARATAŞ 🔒 Üyelere Özel

450 YTL

450 YTL

kedimiz Eylül` e yuva aranıyor! ücretsiz -
merhaba, Eylül`ü çok küçükken sokakta bulduk.annesi öldügü için eve aldık. yaklaşık 2,5 aydır bizimle.ama evimizde tüye alerjisi olanlar var. mecburen birine vermek zorundayız, sokağa bırakamam çünkü ev ortamına artık alıştı, malesef sokakta yaşayamaz.kedi isteyenler lütfen bu ilanı biraz düşünsün.cins kediler kolay sahip bulabiliyor ama bu kedi sokakta yaşayamaz artık.bende daha fazla evde tutamayacagım. kedimizin tuvalet egitimi var, almak isteyene yanında tuvalet kabını, kedi kumunu veririm zaten.veterinerde kist ve pire için gerekli şeyler yapıldı. daha fazla detay veya fotograf için bana bu adresten ulaşabilirsiniz; 🔒 Üyelere Özel lütfen kediye iyi bir yuva ortamı saglayabilecegine güvenen kişiler eklesin onun için en iyisi istiyorum... teşekkürler

Göbek Kız`a Acil Yuva !! Beşiktaş/İstanbul -
Arkadaşlar bu annesiz bebeği 2 ay önce sokakta ölmek üzereyken buldum. Aşılarını yaptırdım, gerekli tedavisi de tamamlandı. Tuvalet eğitimi var. Uzun süredir veterinerde ve çok mutlu bir kedi Göbek. Ama artık onu veterinerden almam gerekiyor. Onu sokağa bırakmak istemiyorum, dışarıda yaşaması çok zor... Evde 2 kedim olduğu için, onu sevip terketmeyecek olan yeni ailesini arıyorum!! Zeynep Hanım 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Göbek Kız`a Acil Yuva !! -
Arkadaşlar bu annesiz bebeği 2 ay önce sokakta ölmek üzereyken buldum. Aşılarını yaptırdım, gerekli tedavisi de tamamlandı. Tuvalet eğitimi var. Uzun süredir veterinerde ve çok mutlu bir kedi Göbek. Ama artık onu veterinerden almam gerekiyor. Onu sokağa bırakmak istemiyorum, dışarıda yaşaması çok zor... Evde 2 kedim olduğu için, onu sevip terketmeyecek olan yeni ailesini arıyorum!! Zeynep Hanım 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

yavru kedi istiyorum! -
yuva arayan ,aşıları yapılmış, sağlıklı yavru kedi istiyorum. ırkı farketmez. hatta gri tekir olursa cok sevinirim. bir de dişi olması tercihimdir.