Evde 3 tane beyaz kedim var. baba ve oğullar. baba 3 yaşında..çocuklar 2 yaşında.. çocukları büyüttüm ama ailesel sebeblerden bakamadığımdan vermek zorundayım.Başka kedilerle de yaşayabilirler. çok uysal ve sevimliler ve uslular.. ilgilenenler için.
mail adresim
🔒 Üyelere Özel
genç(1 yaşında değildir),dişi sarman.şu anda sokakta.evden atıldığını tahmin ediyorum çünkü ne zaman mama vermeye gitsem o kendini sevdirmeyi tercih edip mamaları kaptırıyor.ve hep eve kadar takip ediyor.hatta uzaktan geldiğimi görünce koşarak geliyor..alabilsem 2 dk durmazdım
komşumuz araba çarptı dedi,arka bacaklarında hafif aksaklık var.ama çok güzel koşuyor,zıplıyor bu ona engel değil.sadece arada bir sevdirirken popo üstü düşüyor çok sevimli oluyor :) yumuşacık,bebek yüzlü,sevilmeye bayılan,çok iyi huylu,insanlara ve kedilere karşı iyi bir sarman istiyorsanız hiç durmayın.yakında başka şehre taşınabilirim,gözüm arkada kalsın istemiyorum :(
genç olduğu için uyum sağlamakta zorlanmaz,o aççıdan içiniz rahat olsun. muhteşem güzellikte bir yüzü var ama habire kafasını elime ya da pantolonuma gömerek sürtündüğü için bir türlü çekemedim...pembe minicik burnu,shrekteki çizmeli kedi gibi ağız kısmında beyazlığı var,ki bu çok yakışıyor.görmek isteyen olursa eşlik ederim.
bilgi isteyenler 🔒 Üyelere Özel a yazabilir,isterlerse msn ekleyebilir ve öyle sorabilir.elimden geleni yaparım,yuvası olmasını çok istiyorum...
1.5 yaşında kısırlaştırılmış aşıları ve parazitleri tam hiç eksiksiz oğlumuzu köpeğimizin büyümesi ve anlaşamamaları nedeniyle ona çok iyi bakabilecek istanbulda yaşayan bir aileye vermek zorundayız.(Anadolu yakası tercih sebebi)
Tüm malzemelerinide beraberinde vereceğiz kapalı tuvalet kutusundan yemek kabına taşıma çantası dahil herşeyi var. Küçük çocuklar ve bakabileceğinden tereddüt edenler kesinlikle aramasın.
Resimlerini linkten bulabilirsiniz .
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
By [URL=🔒 Üyelere Özel]brcslntr[/URL] at 2008-12-04
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
1.5 yaşında kısırlaştırılmış aşıları ve parazitleri tam hiç eksiksiz oğlumuzu köpeğimizin büyümesi ve anlaşamamaları nedeniyle ona çok iyi bakabilecek istanbulda yaşayan bir aileye vermek zorundayız.(Anadolu yakası tercih sebebi)
Tüm malzemelerinide beraberinde vereceğiz kapalı tuvalet kutusundan yemek kabına taşıma çantası dahil herşeyi var. Küçük çocuklar ve bakabileceğinden tereddüt edenler kesinlikle aramasın.
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
SAHİPLENDİĞİMİZ KARAMEL RENGİ SOKAK KEDİSİ TEKİR KIZIMIZIN, NURTOPU GİBİ 5 TANE YAVRUSU OLDU. ANNELERİ GİBİ İNANILMAZ SEVECEN VE SAKİN YAVRULARI SAHİPLENDİRMEK İSTİYORUZ, BİZİM İÇİN BAKIMLARI ÇOK ZOR HALE GELDİ. SİZDE BU YAVRULARA SICAK BİR AİLE ORTAMI SAĞLAMAK İSTERSENİZ SOKAĞA BIRAKMAK ZORUNDA KALMAYIZ ONUR AKTAY 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
2,5aylık,erkek,çok uslu ve tatlı bir oğlan,atalarında van kedisi var,çok şeker bir kedicik,boncuğu isteyenler filiz hanıma ulaşabilirler.filiz hanımın emaili 🔒 Üyelere Özel
teşekkürler.
2,5aylık,erkek,çok uslu ve tatlı bir oğlan,atalarında van kedisi var,çok şeker bir kedicik,boncuğu isteyenler filiz hanıma ulaşabilirler.filiz hanımın emaili 🔒 Üyelere Özel
teşekkürler.
teşekkürler.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.