8 aylık kedim Tarçın ın tüm aşıları tamdır. Ayrıca 2 ay önce kısırlaştırma ameliyatı da yapıldı. Kedi sepeti ve kum kabı mama kapları mevcuttur. Hastalığım(alrji) nedeni ike bakamıyorum. İyi bakacak birine ücretsiz vermek istiyorum.
Teşekkür ederim
SCOTTİSH FOLD VE BRİTİSH SHORTHAİR ERKEK KEDİLERİMİ ÇİFTLEŞTİRMEK İÇİN EŞ ARIYORUM İLGİLENEN ARKADAŞLAR İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ İSTANBUL EYÜPSULTAN DA YAŞIYORUM ADAYLARI EVİMİZDE MİSAFİR ETMEK İSTİYORUZ 🔒 Üyelere Özel İSTANBUL GENELİ OLABİLİR
Tatil ve şehirdışı planlarınızda kedinize bakabilirim. Özellikle cins kedi bakımından çok iyi anlıyorum kedim var kediyle büyüdüm kedileri çok seviyorum. 🔒 Üyelere Özel
Merhaba, patili dostumuza kendi yuvasında bakmaktan memnuniyet duyarız. Onların dilinden anlayan, onlarla vakit geçirmeyi çok seven pati dostuyuz. Sadece bakımını yapmakla kalmıyor, oyunlar oynayarak enerjilerini atmalarını sağlıyoruz. Ailenizden biri olduklarının farkındayız, bu sorumluluğun üstesinden sorunsuz geleceğimizden emin olabilirsiniz.
🔒 Üyelere Özel üzerinden 8 ayda 73 Kedi ailesine hizmet verdik, bize emanet edilen yüzlerce kediye en iyi şekilde baktık. 73 iş onaylı yorumla başarımızı taçlandırdık. 🔒 Üyelere Özel verilerine göre "Türkiye'nin en iyi Kedi bakıcısı ve Otelinde" 1050 hizmet veren arasında 1. Sırada yer almamamız Profesyonel Kedi Bakımı konusunda imzamız.
Detaylar;
🐾 Kediniz asla strese girmez, kendi evinde bakımı yapıldığı için tüm alışkanlıkları devam eder.
🐾 1 saat boyunca bakımı yapılır. Oyunlar oynanır, taranır, ödüllendilir, varsa ilaçları verilir, izin verirse tırnakları kesilir.
🐾 Hizmetimiz sırasında size detaylı video kaydı sunulur.
🐾 İsterseniz "ÜCRETSİZ" ev havalandırılır, çiçekler sulanır.
🐾 Hijyen konusunda titiz davranıyoruz.
🐾 E-devlet üzerinden anlık sabıka kaydı, ikametgah belgesi sunulur.
🐾 Hizmetimizin tanıtım videosunu izlemenizi öneririz. "WhatsApp"
🐾 Ön görüşmeyi ister Maltepe'de yer alan evimizde veya adresinizde yapabiliriz.
🐾 Kedinizin sadece bakımı yapılmaz, onun bastığı ve dinlendiği tüm alan süpürülür, silinir, havalandırılır. Eve döndüğünüzde sizi bakımlı kediniz, temiz ve mis kokan eviniz karşılayacak.
🐾 Temizlik ürünü, ıslak mendil, kağıt havlu vb. gibi ürünleri yanımızda getiriyor, evinizde hiç bir ürünü kullanmıyoruz.
İki kuzen hep kediler içerisinde büyüdük. Sorunlarınızı çözüme ulaştıran Kedi uzmanıyız 😺
Telefon & Whatsapp
🔒 Üyelere Özel
Saygılar
Merhaba, adım Asena. 25 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum. 8 senedir kedi bakımı ile ilgileniyorum. Şimdiye kadar kedim Pamuk dışında sokak kedileriyle ve evime gelen misafir kedilere bakım tecrübem oldu. 1 aylık kediden 8 yaşındaki kedilere kadar bir çok kedi baktım. Hayvanları çok sevdiğim ve onlarla beraber mutlu olduğum için bu işi yapmaya karar verdim. Kedi bakıcılığı benim için bir işten daha çok bir aşktı. Kedinizi güvenle emanet edebileceğiniz bu adreste belirtilen tarihlerde sadece sizin kedinize bakılacak, ona huzur, oyun ve bolca sevgi verilecektir.
Herkese selamlar.
Bir sorum olacaktı sizlere. Oğlum için yavru kedi sahipleniyoruz. Ancak bu konuda çok acemiyiz. En çok kafama takılan soru tuvalet meselesi. Ben yeni yavrunun tuvaletini evin en sonraki ebeveyn banyosuna koyacağım. Kedinin yatağı ise salonda olacak. Komik gelebilir ama bu yavrucak kumu bulabilir mi. Tuvaletleri geldiğinde yetişebilir mi kuma. Acaba ilk geldiğinde alışma süreci olsun diye kumu yakına mı koysam. Akşamdan beri düşünüyorum ne yapacağım diye.
Evde uzun süredir baktığım muhabbet kuşum var. Kedi geldiğinde bir sorun çıkar mı, anlaşırlar mı? Ona zarar verir mi diye korkuyorum, kafesi devirip yedi diyenler var... bir de katlanır camlı teras var evde, camları kapalı tutuyoruz ama haliyle odalardan biraz daha soğuk orası; kedi kumunu oraya koymam doğru olur mu, soğuk yerleri tuvalet için tercih etmiyorlar diye bir şey duydum.
Merhaba sizlerin herhangi bir iş tatil gezi hastane VS. Gibi durumlarda kedinize sizin yada kendi evimde köpeğiniz ise sizin evinizde (sokağa gezmeye çıkarma dahil) günlük paramı alarak bakabilirim.. Hayvanları çok seviyorum gözünüz arkada kalmaksızın yardımcı olabiliim..
Merhabalar ailecek kedileri seviyoruz bu ilginizden nede evde ihitiyaci olanlara yardımcı olmuyoruz diye bir fikir geldi, siz iş gezilerinde,tatilde iken hayvan dostlarınıza severek ilgilenirim tabiki bir ücret karşılığında İzmir Karabağlar buca Gaziemir Şirinyer Bozyaka Yeşilyurt Göztepe Mithatpaşa vs Civarına yakın kedilerinizi ,kuşlarınızi evimde konuk etmek isterim .iletişim için 🔒 Üyelere Özelnumaralı telefonu arayabilirsiniz.görüşmek üzere hoşçakalın
Merhaba, İstanbul Levent’te kapalı balkonlu, oldukça geniş, aydınlık, sıcak ve tertemiz boş bir odam var. Canımdan çok sevdiğim 2 kardeş kedimle yaşıyorum. Kendime ait bir firmam var ve işimi evden yürütüyorum. Dilediğiniz zaman görüntülü arama yapabilir ve bana emanet ettiğiniz dostunuzla selfie modunda görüşebilirsiniz :) Patili yavrunuza, kendi kedilerimden ayırt etmeden yoldaşlık edebilirim. Sevgiler, Gamze
Merhaba, İstanbul Levent’te kapalı balkonlu, oldukça geniş, aydınlık, sıcak ve tertemiz boş bir odam var. Canımdan çok sevdiğim 2 kardeş kedimle yaşıyorum. Kendime ait bir firmam var ve işimi evden yürütüyorum. Dilediğiniz zaman görüntülü arama yapabilir ve bana emanet ettiğiniz dostunuzla selfie modunda görüşebilirsiniz :) Patili yavrunuza, kendi kedilerimden ayırt etmeden yoldaşlık edebilirim. Sevgiler, Gamze
Selam, ben Zeynep.
Hayatım minik kulaklar, pembe burunlar ve tüylü kuyruklar arasında geçiyor ve bununla çok mutluyum. Bir yere gitmen gerekiyor ve kedini otele götürmek yerine evinde, kendi konforunda ve bildiği alanında biri ona en az senin kadar aşkla goz kulak olsun ve mamasını suyunu kumunu varsa vitamin ve takviye ilacını kontrol etsin ve varsa ilacinı saatinde versin ve sana da kedinin mutlu fotoğraflarını göndersin istersen buradayim🥰🤠🐾😻🐈Sen tatilini yap o da evinde mutlu olsun☺