Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

YUNUS SATIYORUM 5TANE 80YTL -
YER ANKARA DAMIZLIK 2ERKEK 3DİŞİ ERKEKLERİN BİRİNİN ÇOK GÜZEL KAFASI VAR

Midye harekatı (kısa FiLM izleyin) -
Merhaba MİDLER NASIL HAREKET EDERLER? Filmi İzlemeyi unutmayın. Akvaryumunuzdaki tekduzeli balık besisini sizde aşın ve akvaryumunuzda faklı canlılara yerveri .Ortalama 1 tatlısu göl kum midyesi(7 cm)saatte 20 lt suyu filtre eder.Yapay akvaryum ortamında doğal bir filtre görevi görürler.Midyelerle ilgili tüm bilgilere (kısa film,Resim ,Bakım,nakil,Adaptasyon,Besi,inci,uyarılar,gerekenler )Vb. 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.Midyelerin nasıl hareketiklerini İlgili sitede filmler menusunden kolaylıkla izleyebilirsiniz. Tüm soru ve önerieriniz Çekinmeden iletebilirsiniz. Doğal bir akvaryum merakı dileğiyle.Görüşmek üzere

SATILIK CİKLETLER!!!!!!!!!! -
ARKADAŞLAR ELİMDE; 10 ADET YUNUS(3-4CM):TANESİ 4YTL 5 ADET SARI PRENSES(5 CM) :TANESİ 7YTL 6 ADET DAMIZLIK YUNUS(İKİ ERKEK,DÖRT DİŞİ): TANSESİ 20 YTL ÜÇ ADET PEMBE PAPAĞAN(10 CM): TANESİ 20 YTL 1 ADET KIRMIZI KARINLI PİRANHA(16CM): 20YTL OGUZ_ERDE88@HOTMAİL.COM DAN MAİL YOLUYLA ULAŞABİRSİNİZ.

ARKADAŞLAR ELİMDE; 10 ADET YUNUS(3-4CM):TANESİ 4YTL 5 ADET SARI PRENSES(5 CM) :TANESİ 7YTL 6 ADET DAMIZLIK YUNUS(İKİ ERKEK,DÖRT DİŞİ): TANSESİ 20 YTL ÜÇ ADET PEMBE PAPAĞAN(10 CM): TANESİ 20 YTL 1 ADET KIRMIZI KARINLI PİRANHA(16CM): 20YTL OGUZ_ERDE88@HOTMAİL.COM DAN MAİL YOLUYLA ULAŞABİRSİNİZ.

satilik brikardi -
arkdaslar elimde 10 adet neomprologus brichardi mevcuttur boylari 4 cm ila3 cm arasinda degismekte fiyatlari 4 ytl 🔒 Üyelere Özel ''''ist bahcelievler''''

Satılık sarı prensesler damızlık(İZMİR) -
Tür değişikliğinden dolayı elimdeki 6-7-8cm 15 adet sarı prensesimi ve 14 adet olan 1-3-4cm boylarındaki yavruları satıyorum,Büyüklerin 3-4 tanesi erkek geri kalanı dişidir,dişilerden 2 tanesi damızlık ama hangileri bilmiyorum,Büyüklerin hepsi 90ytl,yavrular 15ytl,🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel

Tür değişikliğinden dolayı elimdeki 6-7-8cm 15 adet sarı prensesimi ve 14 adet olan 1-3-4cm boylarındaki yavruları satıyorum,Büyüklerin 3-4 tanesi erkek geri kalanı dişidir,dişilerden 2 tanesi damızlık ama hangileri bilmiyorum,Büyüklerin hepsi 90ytl,yavrular 15ytl,🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel

ahli/sarı prense/yunus -
selamlar, 2-4 hafta arası ahli ve sarı prenses yavruları, sarı prenses ve yunus anaç balıklar isteyenler balıkları yerinde görebilir.Balıklar avcılardadır arkadaşımındır isteyenlere telefon ve adres bilgilerini verebilirim. siteye çok sık bakamıyorum isteyenler bana mail atabilir 🔒 Üyelere Özel saygılarımla...

satılık chıkletler -
1 dişi yunus(8cm),2 erkek yunus(11cm,13cm)),2 LITHOBATES (1 erkek(12cm),1 dişi(9) ),2 SARI PRENSES(1 erkek(10cm),1 dişi(8cm)),2 TAYLATUS(1 erkek(14cm),1 dişi(12cm)),1 KADANGA(11cm)..daha once yavru alındı..hepsi 100 ytl bugun için iş tel 8683540 hüseyin yarın ev 8652012 cep 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

sarı prenses ve icemenler -
1 adet erkek 2 adet dişi icemen, 1 adet erkek 1 adet dişi sarı prenses satılıktır. balıklar damızlık olup 8 ila 10 cm arasındadır. balıkları yunus besleyeceğim için satıyorum. fiyat: tümü 35 ytl.dir. cep : 🔒 Üyelere Özel yer : Ankara/Keçiören

1 adet erkek 2 adet dişi icemen, 1 adet erkek 1 adet dişi sarı prenses satılıktır. balıklar damızlık olup 8 ila 10 cm arasındadır. balıkları yunus besleyeceğim için satıyorum. fiyat: tümü 35 ytl.dir. cep : 🔒 Üyelere Özel yer : Ankara/Keçiören

damızlık 2 adet çift snow prenses -
arkadaşlar elimde 2 adet damızlık snow prensesim var erkeği 12cm dişisi 10 cm civarıoldukça güzel renklendiler dişi yunus ile takas yapmak yada ikisini 25 ytl ye vermek istiorum ilgilenenler bana 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel nolu tel den ulaşabilirler denizli içi olursa ulaşım daha ii olur tşkler...

damızlık 2 adet çift snow prenses -
arkadaşlar elimde 2 adet damızlık snow prensesim var erkeği 12cm dişisi 10 cm civarıoldukça güzel renklendiler dişi yunus ile takas yapmak yada ikisini 25 ytl ye vermek istiorum ilgilenenler bana 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel nolu tel den ulaşabilirler denizli içi olursa ulaşım daha ii olur tşkler...

UYGUN FİYATA FRONTOSA -
merhaba arkadaşlar 2-3 cm boylarında rengini almış BRUNDİ 50 adette tane fiyatı 10 ylt 100 adette tane fiyatı 9 ytl ilgilenen arkadaşlar bana mailden ulaşabilirler 🔒 Üyelere Özel

UYGUN FİYATA FRONTOSA -
merhaba arkadaşlar 2-3 cm boylarında rengini almış BRUNDİ 50 adette tane fiyatı 10 ylt 100 adette tane fiyatı 9 ytl ilgilenen arkadaşlar bana mailden ulaşabilirler 🔒 Üyelere Özel