arkadaşlar elimde 60 adet neomprologus brichardi bulunmaktadır
boyları 4,5-5 cm,dir
1 adet fiyatı:5ytl
toptan fiyatı:270ytl
ilgilenen arkadaşların bana mail atmaları yeterlidir
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
tel:🔒 Üyelere Özel
sizlere bol balıklı günler dilerim
arkadaşlar elimde 60 adet neomprologus brichardi bulunmaktadır
boyları 4,5-5 cm,dir
1 adet fiyatı:5ytl
toptan fiyatı:270ytl
ilgilenen arkadaşların bana mail atmaları yeterlidir
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
tel:🔒 Üyelere Özel
sizlere bol balıklı günler dilerim
3 adet astronotumu satmak istiyorum.15cm boyundalar çok sağlıklılar ve elimi havada sıçrayıp kapıyolar.tanesi 30ytl.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirler.bursa tercihimdir....
aciliyetten sarı prenseslerimi satmak zorundayım
13dişi prenses 8 ile 10 cm. arası 12,5 ytl
1erkek prenses 12 cm 15ytl
ilgilenen arkadaşalar bana e-mail atsınlar
🔒 Üyelere Özel
msn dende konusabiliriz
NOT:İSTANBULDA OTURMAKTAYIM DİĞER SEHİRLE İSTEKLERİNİ ŞİMDİLİK GÖNDEREMEYECEĞİM HEPİNİZE SAYGILAR
en az 10 adet satısımız vardır.damızlık hariç istedıgınız tatlı su balıgı elımızde mevcuttur.bilgi için 🔒 Üyelere Özel adresıne maıl atabılırsınız.şehir dısınıda yollama ımkanımız vardır.................
en az 10 adet satısımız vardır.damızlık hariç istedıgınız tatlı su balıgı elımızde mevcuttur.bilgi için 🔒 Üyelere Özel adresıne maıl atabılırsınız.şehir dısınıda yollama ımkanımız vardır.................