Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

satılık tek erkek trophes spec. -
1,5 yaşında satılık erkek tropheus fiyatı 50 ytl dişiyyle takas edilebilir izmir/şirinyer 🔒 Üyelere Özel resmi)

hekim_mert -
arkadasım seninle görüsebilirmiyiz bir az özelve sana soracaklarım var

hekim_mert -
arkadasım seninle görüsebilirmiyiz bir az özelve sana soracaklarım var

şok şok şok köpek balığı -
35cm 25cm 20cm büyüklügünde 3 adet köpek balıgı satılıktır ..........shark hepsi 100 milyon

35cm 25cm 20cm büyüklügünde 3 adet köpek balıgı satılıktır ..........shark hepsi 100 milyon

Satılık tropheus spec. -
Yaklaşık 13-14 cm boyunda satılık tropheus 🔒 Üyelere Özel resmidir)ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine msj atabilirler

Satılık tropheus spec. -
Yaklaşık 13-14 cm boyunda satılık tropheus 🔒 Üyelere Özel resmidir)ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine msj atabilirler

Satılık tropheus spec. -

Satılık tropheus spec. -

Satılık tropheus spec. -

Leptosoma ve ancistrus satiyorum... -
Merhaba ! Elimdeki fazlalik nedeniyle ; 1 ad E leptosoma jumbo kitumba (F0'' dir) 10 cm, 1 ad E dikenli vatoz (ancistrus) cuce vatoz satiliktir. Tekliflerinizi bekliyorum, hoscakalin... mdizdar@ttnet.🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 4.levent/ist.

Merhaba ! Elimdeki fazlalik nedeniyle ; 1 ad E leptosoma jumbo kitumba (F0'' dir) 10 cm, 1 ad E dikenli vatoz (ancistrus) cuce vatoz satiliktir. Tekliflerinizi bekliyorum, hoscakalin... mdizdar@ttnet.🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 4.levent/ist.

Blue Mpimbwe (Frontosa) Damızlık -
Arkadaslar 19 cm Blue Mpimbwe (erkek) ve 14 cm Blue Mpimbwe dişi Satılıktır fiyat 200 milyondur Acilen satılık... 🔒 Üyelere Özel

Blue Mpimbwe (Frontosa) Damızlık -
Arkadaslar 19 cm Blue Mpimbwe (erkek) ve 14 cm Blue Mpimbwe dişi Satılıktır fiyat 200 milyondur Acilen satılık... 🔒 Üyelere Özel

ETÇİL Piranha 14 cm -
Amazon piranha boyları 14 cm toplam 7 adet var tanesi 40 Ytl

ETÇİL Piranha 14 cm -
Amazon piranha boyları 14 cm toplam 7 adet var tanesi 40 Ytl

black zaire calvus (6 cm) -
slmlar, elimde bulunan black zaire calvus (6 cm)5 adet balığı satıyorum isteyenler benimle temas kurabilir tane fiyatı 25 ytl.dir. msn adresim 🔒 Üyelere Özel saygılar