Selam arkadaşlar, 3 aylık dişi siyah/beyaz mavi gözlü orjinal husky yavrusu ile frontoza takas etmek istiyorum... 1 erkek + 4 dişi damızlık boyda frontoza ile takas edebilirim Uğur ÖZKAN 🔒 Üyelere Özel ararsanız detayları görüşürüz...
🔒 Üyelere Özel
Hoşçakalın
Selam arkadaşlar, 3 aylık dişi siyah/beyaz mavi gözlü orjinal husky yavrusu ile frontoza takas etmek istiyorum... 1 erkek + 4 dişi damızlık boyda frontoza ile takas edebilirim Uğur ÖZKAN 🔒 Üyelere Özel ararsanız detayları görüşürüz...
🔒 Üyelere Özel
Hoşçakalın
kanat açıklığıyla 10 cm karışık triclor tül leopar melek 50 ad 50 ytl almak isteyen arkadaşlar gelip görebilir yada ulaşım masrafı karşılığında gönderilir. 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel şeref
kanat açıklığıyla 10 cm karışık triclor tül leopar melek 50 ad 50 ytl almak isteyen arkadaşlar gelip görebilir yada ulaşım masrafı karşılığında gönderilir. 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel şeref
Selamlar,
Elimdeki bir kısım damızlık 6 bant frontozalarımı satıyorum isteyenlere sadece dişide verebilirim ilgilenenler bana msn.den ulaşabilir. 🔒 Üyelere Özel. Lütfen sadece gerçekten ilgilenenler benle kontak kursun.
saygılarımla...
Selamlar,
Elimdeki bir kısım damızlık 6 bant frontozalarımı satıyorum isteyenlere sadece dişide verebilirim ilgilenenler bana msn.den ulaşabilir. 🔒 Üyelere Özel. Lütfen sadece gerçekten ilgilenenler benle kontak kursun.
saygılarımla...
1e 1d BLUE ACARA (7-8cm civari) 15ytl
1e ICEMAN (12-13cm civari) 15ytl
1e RED KADANGA (13-15cm civari) 15ytl
2e 1d MUCEVHER (7cm civari) 20ytl
1e 1d LITHOBETOS (11-12cm civari) 25ytl (erkegi sari-lavivert)
ATMAN 3336(F2) DIS FILTRE 4-5AYLIK COK AZ KULLANILDI SEPETLERI "bos" OLARAK FULL KUTUSUNDA**65YTL**
(Baliklarin tamamini alirsaniz ii birseyler yaparim sanirim.)
mail&msn 🔒 Üyelere Özel
dıscus malboro 7 cm 20 ytl
red spot tur. 7 nm 25 ytl
discus white 7 cm 27 ytl
discus süper blue 7cm 21 ytl
discus karışık 6.5 cm 15 ytl
en az 10 adet alım fıyatıdır. 🔒 Üyelere Özel adresınden yada 🔒 Üyelere Özel nolu numaradan ulasabılırsın.
dıscus malboro 7 cm 20 ytl
red spot tur. 7 nm 25 ytl
discus white 7 cm 27 ytl
discus süper blue 7cm 21 ytl
discus karışık 6.5 cm 15 ytl
en az 10 adet alım fıyatıdır. 🔒 Üyelere Özel adresınden yada 🔒 Üyelere Özel nolu numaradan ulasabılırsın.
Merhaba arkadaşlar elimde 2,5 cm ile damızlık adayı harika vavrudan kendim büyüttüğüm mavi imparatorlar var fiyat belirlemedim en uygun fiyatı verene hepsini verecem 2,5cm:15-20 adet damızlık adayı:15,20 adet saygılar 🔒 Üyelere Özel
İŞYERİMİZDEKİ AKVARYUMDA ,KENDİ ÜRETTİĞİMİZ YUNUS YAVRULARINI YER DARLIĞI NEDENİYLE SATMAK İSTİYORUZ.300''E YAKIN YAVRU VAR VE BOYLARI 2-10 CM ARASINDA DEĞİŞİYOR.BALIKLAR ÇOK SAĞLIKLI!!!HER ALIMDA EN AZ ON TANE SATILACAKTIR.ŞEHİR DIŞINA YOLLAYAMAM.FİYAT TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUM!!!HAFTA İÇİ MESAİ SAATLERİNDE ALTTAKİ NUMARADAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
SİNCAN/ANKARA
SEDAT GÜLER
TEL:2670865