Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

Husky (Resimli) - Frontoza Takas -
Selam arkadaşlar, 3 aylık dişi siyah/beyaz mavi gözlü orjinal husky yavrusu ile frontoza takas etmek istiyorum... 1 erkek + 4 dişi damızlık boyda frontoza ile takas edebilirim Uğur ÖZKAN 🔒 Üyelere Özel ararsanız detayları görüşürüz... 🔒 Üyelere Özel Hoşçakalın

Husky (Resimli) - Frontoza Takas -
Selam arkadaşlar, 3 aylık dişi siyah/beyaz mavi gözlü orjinal husky yavrusu ile frontoza takas etmek istiyorum... 1 erkek + 4 dişi damızlık boyda frontoza ile takas edebilirim Uğur ÖZKAN 🔒 Üyelere Özel ararsanız detayları görüşürüz... 🔒 Üyelere Özel Hoşçakalın

satılık discus -
arkadaşlar elimde 2adet 8 cm blue diamont var ilgilenen arkadaşların meil atmaları yeterlidir 🔒 Üyelere Özel hepinize bol balıklı günler

satılık discus -
arkadaşlar elimde 2adet 8 cm blue diamont var ilgilenen arkadaşların meil atmaları yeterlidir 🔒 Üyelere Özel hepinize bol balıklı günler

10cm 50 ad melek 50 ytl -
kanat açıklığıyla 10 cm karışık triclor tül leopar melek 50 ad 50 ytl almak isteyen arkadaşlar gelip görebilir yada ulaşım masrafı karşılığında gönderilir. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel şeref

kanat açıklığıyla 10 cm karışık triclor tül leopar melek 50 ad 50 ytl almak isteyen arkadaşlar gelip görebilir yada ulaşım masrafı karşılığında gönderilir. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel şeref

yavru alınmış frontozalarımı satıyorum -
Selamlar, Elimdeki bir kısım damızlık 6 bant frontozalarımı satıyorum isteyenlere sadece dişide verebilirim ilgilenenler bana msn.den ulaşabilir. 🔒 Üyelere Özel. Lütfen sadece gerçekten ilgilenenler benle kontak kursun. saygılarımla...

yavru alınmış frontozalarımı satıyorum -
Selamlar, Elimdeki bir kısım damızlık 6 bant frontozalarımı satıyorum isteyenlere sadece dişide verebilirim ilgilenenler bana msn.den ulaşabilir. 🔒 Üyelere Özel. Lütfen sadece gerçekten ilgilenenler benle kontak kursun. saygılarımla...

BALIKLAR VE (ATMAN F2)DIS FILTRE -
1e 1d BLUE ACARA (7-8cm civari) 15ytl 1e ICEMAN (12-13cm civari) 15ytl 1e RED KADANGA (13-15cm civari) 15ytl 2e 1d MUCEVHER (7cm civari) 20ytl 1e 1d LITHOBETOS (11-12cm civari) 25ytl (erkegi sari-lavivert) ATMAN 3336(F2) DIS FILTRE 4-5AYLIK COK AZ KULLANILDI SEPETLERI "bos" OLARAK FULL KUTUSUNDA**65YTL** (Baliklarin tamamini alirsaniz ii birseyler yaparim sanirim.) mail&msn 🔒 Üyelere Özel

DİSCUS -
dıscus malboro 7 cm 20 ytl red spot tur. 7 nm 25 ytl discus white 7 cm 27 ytl discus süper blue 7cm 21 ytl discus karışık 6.5 cm 15 ytl en az 10 adet alım fıyatıdır. 🔒 Üyelere Özel adresınden yada 🔒 Üyelere Özel nolu numaradan ulasabılırsın.

DİSCUS -
dıscus malboro 7 cm 20 ytl red spot tur. 7 nm 25 ytl discus white 7 cm 27 ytl discus süper blue 7cm 21 ytl discus karışık 6.5 cm 15 ytl en az 10 adet alım fıyatıdır. 🔒 Üyelere Özel adresınden yada 🔒 Üyelere Özel nolu numaradan ulasabılırsın.

Satılık Mavi İmparator (ankara) -
Merhaba arkadaşlar elimde 2,5 cm ile damızlık adayı harika vavrudan kendim büyüttüğüm mavi imparatorlar var fiyat belirlemedim en uygun fiyatı verene hepsini verecem 2,5cm:15-20 adet damızlık adayı:15,20 adet saygılar 🔒 Üyelere Özel

beta -
arkadaslar 2yasında sağlıklı beta,kavanozu,yem ve aksesuarları sadece 5 ytl uskudar/istanbulda oturuyorum

!!!YAVRU YUNUSLARI ANKARA!!! -
İŞYERİMİZDEKİ AKVARYUMDA ,KENDİ ÜRETTİĞİMİZ YUNUS YAVRULARINI YER DARLIĞI NEDENİYLE SATMAK İSTİYORUZ.300''E YAKIN YAVRU VAR VE BOYLARI 2-10 CM ARASINDA DEĞİŞİYOR.BALIKLAR ÇOK SAĞLIKLI!!!HER ALIMDA EN AZ ON TANE SATILACAKTIR.ŞEHİR DIŞINA YOLLAYAMAM.FİYAT TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUM!!!HAFTA İÇİ MESAİ SAATLERİNDE ALTTAKİ NUMARADAN ULAŞABİLİRSİNİZ... SİNCAN/ANKARA SEDAT GÜLER TEL:2670865

black zaire calvus (6 cm) -
adet fiyatı 25 ytl, toplam 11 adet mevcut,satılıktır.