Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

Malavi yavrular ve vatoz (Ankara) -
3-4 cm lik 3 adet iceman toplam 3 ytl 1.5 cm lik 17 adet s. prenses toplam 15 ytl 1.5 cm lik 2 adet kadanga toplam 1.5 ytl 14-17 cm lik vatoz 5 ytl Yukarıda saydıklarımın hepsi alınırsa toplam 20 ytl Ayrıca daha önce satışa çıkardığım ve henüz satamadığım icemanların yeni doğan yavruları adet 40 ykr 100 adet ve üstü alımlarda adet 30 ykr __________________ 🔒 Üyelere Özel ANKARA

Ancistrus (dikenli vatoz) satiyorum... -
Merhaba ! Elimde fazla olan 1 ad E damizlik ancistrus satiliktir. Tetra bits - ithal dip yemi ile beslendiginden cok guzel renk almistir, cift renklidir. Boy : 8 cm gibi, fiyat 40 YTL Cep : 🔒 Üyelere Özel 4.Levent/Ist.

Ancistrus (dikenli vatoz) satiyorum... -
Merhaba ! Elimde fazla olan 1 ad E damizlik ancistrus satiliktir. Tetra bits - ithal dip yemi ile beslendiginden cok guzel renk almistir, cift renklidir. Boy : 8 cm gibi, fiyat 40 YTL Cep : 🔒 Üyelere Özel 4.Levent/Ist.

yavru discus arıyorum -
yavru discus arıyorum denizliye

yavru discus arıyorum -

yavru discus arıyorum -

yavru discus arıyorum -

Lepistes -
🔒 Üyelere Özel

BLUE ACARA, KADANGO, MUCEVHER, LITHOBETOS, -
1e 1d blue acara (7cm civari) 15ytl 1e iceman (12-13cm civari) 12ytl 1e red kadango (13-15cm civari) 15ytl 1e 1d red mucevher (7cm civari) 15ytl 1e 1d lithobetos (11-12cm civari) 18ytl (erkegi sari-lavivert) (Baliklarin tamamini alirsaniz 50ytl yaparim sanirim.)

Acil melek -
Acilen elimden çıkartmam gereken çiftlerden bozulma meleklerimi satıyorum.Tricolor(dişi) gövde büyüklüğü 7-8cm,Beyaz ağırlıklı siyah ve karın kısımlarında mavili renkler mevcut(dişi) gövde büyüklüğü 8-9 cm.Şu anda yeni bir çift elde ettiğim için bu çifti malawi tankıma atmak zorundayım.O yüzden biraz aciliyeti var.Cuma gününe kadar burada veremezsem akvaryumcuya vermek zorunda kalacağım.Fiyat:25ytl/adet.. Herkeze iyi balıklar diliyorum.

satılık çiklet -
satıllık 2 adet sarıprenses 13 cm erkek tanesi 15 ytl 1 adet rosratus 19 cm erkek 20 ytl 1 adet yaprak 13 cm 10 ytl 3 adet borleyi 1 erkek 2 dişi erkek 13 cm dişiler 12 cm hepsi 25 ytl yer ist/haznedar

beyaz yüzgeç cichlid -
2cm-4cm arası 100 tane beyazyüzgeç satılıktır 10 tanesi 25 ytl çok alımda indirim yapılır 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

FLOWER HORN -
İKİ ÇİFT FLOWER HORN SATIYORUM 8-15 CM YUMURTA DÖKÜYORLAR BEN YAVRULARI YAŞATAMADIM İKİ ÇİFTİ DE ALANA BİR ÇİFTTE BENDEN ÇİFTİ 250 YTL TEL:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

FLOWER HORN -
İKİ ÇİFT FLOWER HORN SATIYORUM 8-15 CM YUMURTA DÖKÜYORLAR BEN YAVRULARI YAŞATAMADIM İKİ ÇİFTİ DE ALANA BİR ÇİFTTE BENDEN ÇİFTİ 250 YTL TEL:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Leptosoma jumbo kitumba satiyorum... -
Elimde erkek fazlaligindan dolayi 1 ad E 7 cm, 1 ad E 9 cm satiliktir. Adet fiyat 25 YTL. Irtibat icin : email : mdizdar@ttnet.🔒 Üyelere Özel Cep : 🔒 Üyelere Özel/ 4.Levent-ist.

satılık auratus istanbul -
1 adet e. 2 adet d. auratus erkek 9 cm dişiler 6 cm almak isteyene istanbul içi 3 balığı 10 ytl ye veriyorum

satılık auratus istanbul -
1 adet e. 2 adet d. auratus erkek 9 cm dişiler 6 cm almak isteyene istanbul içi 3 balığı 10 ytl ye veriyorum

CANLI DOĞURAN -
damızlık moli,kılıç, velifera dişileri arıyorum

TROPHEUS CALVUS VE DİSCUS TÜRLERİ.ANKARA -
TROPHEUS DOBOİSE İKOLA BEMBE RED BANDED FAİR FACHKER KRİZA CALVUS BLAK CAMERUN CONGO BİZON BAŞ FRONTOZA 4,6 CM BOYLARINDA 25,00 İLA 30.00 YTL ARASINDA DEĞİŞEN FİYARLARLA. BUNLARIN DIŞINDA DISUCUSLAR JAPONLAR CANLI DOĞURANLAR AKVARYUM ÇEŞİTLERİ FİLİTRELER ISITICILAR YEMLER SU DÜZENLEYİCİ İLACLAR UYGUN FİYATLARLA ARAYIN GÖRÜŞELİM. TURAN GÜNEŞ BULVARI CİHAN İŞ MERKEZİ 18/20 ÇANKAYA YILDIZ ANKARA 0312 439 96 22 🔒 Üyelere Özel DEN BİLGİ ALA BİLİRSİNİZ.