Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

ucuz japon balık -
japon balık sevenler için güzel, sağlikli yavrular, fantail,commet ve common japon çeşitleri var. fiyatlar 1 ytl - 3 ytl. resimler.... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Köpekbalıklar 8-10 cm 2.5ytl 🔒 Üyelere Özel

DİSCUSSSSSSSSSSSSSSSSS -
Arkadaşlar elimde 3 adet 10 cm lik snakeskenlarge var gayet sağlıklılar şüphesi olanlara resimlerini gönderebilirim ben ankarada yım 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz fiyatları ise 190 ytl bu son fiyattır.Saygılar herkese iyi akvaryumlar

tekrar selam -
arkadaşım MSN ni açmadığın için görüşemiyoruz. ben telefon numaramı vereyim çağrı atarsan görüşelim 🔒 Üyelere Özel iyi akşamlar

imparator ve yakop yavruları -
boyları ve fiyatları aşağıda yazılı.yer yokluğundan ve daffodillerim eş tuttuğundan dolayı yavruları satıyorum 2 cm : 25 tane 35 ytl 3 cm : 25 tane 45 ytl 4-4.5cm : 20 tane 60 ytl toptan alımlarda fiyat konuşulur. balıklarımı genellikle (1 aylık süre hariç) artemia ile büyüttüm.

satılık damızlık sarı prenseler -
acil frontozaya geçecegim için elimde bulunan damızlık sarı prenseslerimi satıyorum. 1 erkek:12 cm 2 dişi :10 cm civari 13 damızlık adayı sarı prenses: 5-7 cm arası hepsine toplam:70 ytl istiyorum.ilgilenen arkaaşlar mail yolu ile ulaş🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel not:erzincanda yaşadıgım için balıklar otobüsle yollayabilirim.iglienen arkadaşlar acele etsin çünkü acil satmam gerek

satılık damızlık sarı prenseler -
acil frontozaya geçecegim için elimde bulunan damızlık sarı prenseslerimi satıyorum. 1 erkek:12 cm 2 dişi :10 cm civari 13 damızlık adayı sarı prenses: 5-7 cm arası hepsine toplam:70 ytl istiyorum.ilgilenen arkaaşlar mail yolu ile ulaş🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel not:erzincanda yaşadıgım için balıklar otobüsle yollayabilirim.iglienen arkadaşlar acele etsin çünkü acil satmam gerek

FLOWER HORN`LARIM İÇİN OTTO SUPER RED PARROT YEM SATIN ALMAK İSTİYORUM. -
SELAM DOSLAR.FLOWER HORNLARIMİÇİN OTTO SUPER RED PARROT YEM SATIN ALMAK İSTİYORUM.SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMI VE NASIL TEMİN EDEBİLECEĞİM HAKKINDA BİLGİLERDE VERMENİZİ BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

FLOWER HORN`LARIM İÇİN OTTO SUPER RED PARROT YEM SATIN ALMAK İSTİYORUM. -
SELAM DOSLAR.FLOWER HORNLARIMİÇİN OTTO SUPER RED PARROT YEM SATIN ALMAK İSTİYORUM.SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMI VE NASIL TEMİN EDEBİLECEĞİM HAKKINDA BİLGİLERDE VERMENİZİ BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

tropheus ikola -
12cm civarı 1E-1D damızlık ikolayı takas etmek istiyorum.Black camerun calvus veya damızlık saf kafalı dişi yunus olabilir. Ankara

tropheus ikola -
12cm civarı 1E-1D damızlık ikolayı takas etmek istiyorum.Black camerun calvus veya damızlık saf kafalı dişi yunus olabilir. Ankara

tropheus ikola -

tropheus ikola -

tropheus ikola -

tropheus ikola -

tropheus ikola -

tropheus ikola -

tropheus ikola -

tropheus ikola -

TETRA YEM -
elimde ihitiyaç fazlası olan 3 litre kadar tetra min yem mevcuttur. litresini 20YTL den veriyorum.

TETRA YEM -
elimde ihitiyaç fazlası olan 3 litre kadar tetra min yem mevcuttur. litresini 20YTL den veriyorum.