japon balık sevenler için güzel, sağlikli yavrular, fantail,commet ve common japon çeşitleri var. fiyatlar 1 ytl - 3 ytl.
resimler....
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Köpekbalıklar 8-10 cm 2.5ytl
🔒 Üyelere Özel
Arkadaşlar elimde 3 adet 10 cm lik snakeskenlarge var gayet sağlıklılar şüphesi olanlara resimlerini gönderebilirim ben ankarada yım 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz fiyatları ise 190 ytl bu son fiyattır.Saygılar herkese iyi akvaryumlar
boyları ve fiyatları aşağıda yazılı.yer yokluğundan ve daffodillerim eş tuttuğundan dolayı yavruları satıyorum
2 cm : 25 tane 35 ytl
3 cm : 25 tane 45 ytl
4-4.5cm : 20 tane 60 ytl
toptan alımlarda fiyat konuşulur.
balıklarımı genellikle (1 aylık süre hariç) artemia ile büyüttüm.
acil frontozaya geçecegim için elimde bulunan damızlık sarı prenseslerimi satıyorum.
1 erkek:12 cm
2 dişi :10 cm civari
13 damızlık adayı sarı prenses: 5-7 cm arası
hepsine toplam:70 ytl istiyorum.ilgilenen arkaaşlar mail yolu ile ulaş🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
not:erzincanda yaşadıgım için balıklar otobüsle yollayabilirim.iglienen arkadaşlar acele etsin çünkü acil satmam gerek
acil frontozaya geçecegim için elimde bulunan damızlık sarı prenseslerimi satıyorum.
1 erkek:12 cm
2 dişi :10 cm civari
13 damızlık adayı sarı prenses: 5-7 cm arası
hepsine toplam:70 ytl istiyorum.ilgilenen arkaaşlar mail yolu ile ulaş🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
not:erzincanda yaşadıgım için balıklar otobüsle yollayabilirim.iglienen arkadaşlar acele etsin çünkü acil satmam gerek
SELAM DOSLAR.FLOWER HORNLARIMİÇİN OTTO SUPER RED PARROT YEM SATIN ALMAK İSTİYORUM.SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMI VE NASIL TEMİN EDEBİLECEĞİM HAKKINDA BİLGİLERDE VERMENİZİ BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
SELAM DOSLAR.FLOWER HORNLARIMİÇİN OTTO SUPER RED PARROT YEM SATIN ALMAK İSTİYORUM.SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMI VE NASIL TEMİN EDEBİLECEĞİM HAKKINDA BİLGİLERDE VERMENİZİ BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.